gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
kace zavese bez stolice..puno olaksavajucih okolnosti u njihovom slucaju..ja sam 175..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel stvarno tako mislis? zasto mislis da je u njihovom slucaju puno olaksavajucih okolnosti?gossca:kace zavese bez stolice..puno olaksavajucih okolnosti u njihovom slucaju..ja sam 175..
rile_laki_oblak:jel stvarno tako mislis? zasto mislis da je u njihovom slucaju puno olaksavajucih okolnosti?
da li stvarno mislis tako? i zasto mislis da ne zelim da znam dal ti tako stvarno mislis i zasto mislis stvarno ono sto mislis?gossca:...jel stvarno mislis da zelis to da znas? zasto mislis da stvarno zelis da znas dal ja tako stvarno mislim i zasto mislim stvarno ono sto mislim?...
ahaaavaseron:pa sta ti podrazumevas pod stiklama...STAKULE...
Moja prva ljubav je isto tako bio decko koji je nizi od mene,i to vidljivo nizi...skoro 10 cm,ali ljubav nije cvetala,mada visina nije bila razlog za to!andja_stay_cool:e..ja sam vas zaebala sve =)
i nema to veze za momke..jedini decko u kojeg sam zaista bila zaljubljena je 10cm nizi od mene...tako da....ljubav je zaista cvetala..
Da, zato je mnogo prijatnije niskima, kada pokušaš nešto da ostružeš pa se nagneš da bolje vidiš i udariš glavom o viseći elementstorm cloud:Ако јесу, није им лако. Ужасно је тешко прати судове у сагнутом положају. Говорим из личног искуства. Оде кичма. Једино ако наруче кухињу по својој мери.![]()