999

malasajupitera

Zainteresovan član
Poruka
375
Sta mislite o ovom broju, ovo je jedina moguca kombinacija u numerologiji tri ista broja, sta mislilte jel ona sa sobom nosi odredjenu energiju, i kakva je to energija, citala sam jednu pricu u kojoj djavo da bi ljuduma zamazao oci izokrene 999 u 666, neki ovaj broj nazivaju andjeoskim, kakvi su ljudi sa ovim brojem u numerologiji...

...ja se u numerologiju ne razumem mnogo... Znam, onoliko koliko mi je to bilo potrebno za upoznavanje, i tumačenje proročanstava iz Starog i Novog zaveta.Jedino, što Vam, poštovani, mogu, sa sigurnošću reći-budite sigurni da je 666 originalan broj đavola!Tu se ne možete prevariti.Čuvajte ga se, nikada nemojte prihvatiti, ni u šali ...On će svoje ovim brojem, na kraju vremena obeležavati.Nikada ne smemo zaboraviti, kome mi pripadamo.Nemojte zaboraviti, da nije dobroni, previše se baviti numerologijom...Pogledajte koje su đavolske nauke, i čega se sve moramo čuvati !.... Ja sam juče upotrebio broj 999, ali samo kao redni broj poslane poruke.Hvala na razumevanju.Namera mi je iskrena, a nadam se da je, kao takvu i shvatate.Pozdrav

Back