Hahahahha....
Vidi, i zaista uvidi ...
Savremena nauka nije brate dogma, nego nasa svakodnevnica.
Ujutro te budi budilnik (mene mobilni). Ides na posao / skolu autom/busom/ privatnim helikopetrom.
Na poslu radis za racunarom, ili za elektrolucnim aparatom ili za digitalnom vagom u neonsko osvetljenoj prodavnici.
Desi ti se (ili meni, svejedno) nesreca na poslu ili van posla, dodje motorno vozilo sa SUS motorom, i rotacionim svetlima po tebe. Onda te stave na rendgen, CT skener ili ne dao bog, magnetnu rezonancu (isto skener)
Pa te hirurzi operisu, prateci ti stanje pomocu TFT monitora powered by microchip.
Kad te otpuste iz bolnice, sedas za komp i prenosis svoja iskustva na forum (opet powered by elektricitet, Interneta i microracunara. Sve sa TFT tehnologijom.
Znaci, sve nabrojane masine POSTOJE (nemoj mi samo reci da se ne sluzis istima) i produkt su savremene nauke i tehnologije.
Sad, objasni mi zasto se ti i tvoj ljubljeni Rojal sluzite tom istom dogmom?
Verujem da niste dobermani (daleko bilo) da se dogmisete, ali brate...sve te nase masine dogme vi mozete anulirati svojim trecim okom.
Mozda gresim, mozda se kacite za net tim istim okom, pa ako je tako...pojasni mi kako, da ustedim ...da provajderu kazem "zdravo, hvala na suradnji, ja sada imam trece oko"
Dakle, sta repliciras?