29 NOVEMBAR - FALSIFIKOVANA ISTORIJA !

Jos u Gimnaziji,kao djak cuvene Trece Beogradske Gimnazije,shvatio sam na casovima Istorije,da taj predmet
nema naucnu podlogu.Brzo sam shvatio,da Istoriju pisu pobednici,i oni,koji su vesti da podvaljuju,i da uspesno
prodaju "rog za svecu".Jedna od tih podvala je,i da Jugoslavija stvorena 29 Novembra 1943 godine,u nekoj ****-
zovini,od strane neklicine partizana,a na predlog problematicnog predratnog slikara,Mose Pijade.

Obzirom,da sam imao tu srecu,da u roditeljskoj kuci u beogradu,mogu da se sluzim velikom bibliotekom,koju je
kompletirao moj Otac,imao sam mogucnosti,da se upoznam,sa mnogim cinjenicama,koje je zvanicna drzava,
u skolskim udzbenicima,pretstavljala na svoj subjektivni nacin.

Dakle,ja sam se upoznao sa PRAVIM cinjenicnim stanjem,u vezi nastanka Jugoslavije.Po zavrsetku Prvog
svetskog rata,zapadni saveznici,Kraljevine Srbije,pripojili su veliki deo pobedjene Austro-Ugarske Drzave.
Tako prosirena teritorijalno,dotadasnja Kraljevina Srbija,postala je Kraljevina Srba,Hrvata i Slovenaca.Posle
nekoliko godina,ime je promenjeno,i zemlja je dobila naziv:Kraljevina Jugoslavija.Zasluga za ovaj novi naziv,
pripada,Jugoslovenskom Odboru,u kome su bile,naj znacajnije licnosti,iz politike,iz Srbije,Hrvatske i naravno Slovenije.Ali,najvecu zaslugu za stvaranje te po prvi put velike Jugoslavije,pripada Blagopocivsem Kralju,
Njegovom Velicanstvu ,Aleksandru I Ujedinitelju.Prema tome,ove gnusne lazi,da je Jugoslaviju 1943 god.
stvorio drug JBT.Cista su laz,i flagrantni falsifikat,istorijskih cunjenica.

....malkice muljačiš bratac.....možda si rastao pored velike biblioteke , ali nisi skapirao političko čitanje.....ni ti niti oni koji su ubili YU-u , naravno i opljačkali , kao što su pre njih uradili njihovi očevi sa svojom komunjarskom bratijom......
....potomci Cnog Đorđije , oco i brato ubice , persone koja je iznelea ustaničku blagajnu i otišao sa delom komandnog štaba po rusku pomoć , koja je nekako sa njim i napustila ustaničke teritorije ( uzgred , taj čin je u svetu svud vele izdaja , a u nas visoko patriotski nedostižno delo ) , dakle njegovi izravni potomci posle slavne pobede u I S.R. razformirali su ( čitaj ubili državu Kraljevinu Srbiju , kao pobednicu ) i sa delovima države koja je bila direktni ratni neprijatelj , formirali novu državu KSHS , koja je oficire , ratne neprijatelje naših saveznika , dovela za pregovorački ratni sto kao predstavnike zemlje pobednice.......( to je naše umeće političkog falsifikovanja činjeničnog stanja pa i istine - posmatrano sa aspekta milionskih žrtava koje su pale za pobedu , to je đavoljska ujdurma koja nam se obila o glavu )....uzgred , ostaće zabeleženo od A.Rajsa , da su kaznene ekspedicije austrougarske vojske bile prepune oficira i vojnika iz tih krajeva koje danas znamo kao bosna , hrvatska , slovenija i vojvodina - te da su počinile prve genocide nad civilnim stanovništvom u savremenom ratovanju....uzgred , osnovano se tvrdi i da je ita bio u takvoj jednoj jedinici Na Ceru , koju je lokalno stanovništvo krvavo upamtilo....
Dakle , Kraljevina Srbija biva ubijena od svojih vladara i podeljena na dva regiona , sa koja ulazi u KSHS , a koja kasnije postaje KYU....to je sužena stvar......između dva rata Srpska državnost ne postoji......
...Da se posvetim malko 43 , koja daje konture FRYU ( federativna republika Jugoslavija )......to je bio ratni cilj koji je i ostvaren...a cilj je bio da se formira federacija ( sistem država )....taj cilj posle IIS.R. vraća Srbiji državnost koju ona ugrađuje u federaciju....naravno federacija prerasta u SFRY , ali članice ne gube državnost - koja biva međunarodno priznata - oću reći , svaka članica federacije je međunarodno pravno priznata....pa i po tim granicama je deljena federacija......

....ne može se državnost porediti niti izjednačavati sa državnim nepostojanjem - oću reći unutar kraljevine Srbija nije postojala kao država , a unutar Federacije srbija je postojala kao država sa svim državniminstitucijama----- a to je ogrobna suštinska razlika u međunarodno pravnom postojanju i nepostojanju......

......stvar ovako stoji : Srbija je ratujući u prvom svetskom ratu , kao međunarodno pravno priznata , učestvovala na strani sila pobednica , a nakon slavne pobede i milionskih žrtava , zahvaljujući Karađorđevićima sama sebe rasformirala i uništila i time ostavrila prvratni cilj svojih neprijatelja ( da uništenje srbije bilo je prvi ratni cilj austrougarske i nemačke )....drugi ratni cilj , ratnih neprijatelja bio je teritorijalno komdanje države , rasformiranje uprave , uspostavljanje uprave iz redova neprijateljskih oficira i podela zemlje kao ratni plen....i taj cilj je ostvaren...i dan dani ima porodica čiji su preci u srpske atare došli kao upravitelji i data im zemlja u vlasnišzvo - od šare do gore fruške.....
...sa druge strane , avnojovska ideja i ratni cilj je mnogo toga u pravnom smislu Srbiji vratio , do duše u imovinskom ne...tu je stvar još pogoršao....

...okreni obrni , Srpsku državnost ubili su Karađorđevići , a oživeli je Titoisti....tu nema zbora....ocepljenjem milovaca , ta državnost postaje međunarodno pravno samostalna.....hvala milovcima !

...a sad treba revidirati roditeljske biblioteke !

Ne dragi postovani Loncar. Pravna Drzava bila je SAMO ona,do Sestog Aprila 1941 godine.Drzava,koju su u samom toku rata
29 Novembra 1943 godine, "osnovali" u nekoj vuko jebini,nekolicina neovlascenih lica,bez Parlamenta,i bez znanja naroda,nema pravni
subjektivitet.Ako ne verujes meni,mnogo postovani,pitaj nekog (bilo kog) pravnika,da ti to,uz dobru lozovacu,potanko i na tenane,razumljivo
objasni.!

....čuj ti njega , istina zastareva za parče sarajevskog bureka , čašu banjalučkog jogurta i kap četnikuše !.....

....naprednjacima / modernistima nije javljeno da nema kape s'mozgom , nit štrudle s'poštenjem - vojvođanske , makovače !

....no dobro , biće stim kao s'onim Đoršijom , zlotvorom koji je brata obesio a oca ubio.....javiće modernistima naprednjačkim istinu kroz dva veka !.....sad je to sa oznakom "STROGO POV" - naravno , samo za njih !

Mnogo postovani Loncar.Mislim dia cinis veliko sveto grdje,sto pokusavas da ocrnis Vozda Karadjordja,koji je srpskom narodu,vise od Ikone
Isusa Hrista.Ne diraj postovani u Ikone.Ne valja se.!Mi mozemo (Srpski narod) samo da se klanjamo Karadjordjevicima,koji su zasluzni,sto je Srbija,
nakon cetiri ipo veka ropstva,18O6 godine,konacno,pod Karadjordjem Petrovicem,digla glavu i stresla lance vekovnog robovanja turcima.

Back