28 Juni je Srpski Praznik Vidov Dan, Pogibije Srpskih Junaka!

al bundy:
To su ona strebeska deca koju smo u skoli maltretirali i niko nije hteo sa njima da se druzi pa sada prete elektronskim putem 8-)
Sto, pa meni je "vila Raviojla" na PP-u ponudila posao peracica sudova u restoranu njene majke, pod uslovom da nisam starija od 28. godina :roll:
Samo zato sto sam rekla da je RaviJojla uvek imala J u svom imenu :shock:
Kod mene je troje na ignore, i mirna Backa, a mirna i ja 8-)

Cetiri vrste komunista!

Crni komunisti...
deca razocarane radnicke klase..komunisticke musave i masen za strugovima, komunisti do srzi, demagogija ista: ''leba za tri dinara'' Tito je bio dobar ''jer je krao i nama davo, a ovi kradu al nama ne dadu''
SRS i sl.

Crveni komunisti..
deca komunistickih aparatcika, sitnih cinovnika, poguzijasa i poltrona..komunisticki indoktrinirani..pobednici na 8 sednici..
SPS i sl.

Zuti komunisti..
deca komunisticke burzoazije, diplomata ambasadora, krupnijih cinovnika i lezilebovica kao i deca gemnerala, koji su komunizam zamenili globalizmom i sada pusu u vetrove mondijalista..
Gubitnici na 8 sednici,
Brzo su se preorijentisali sa Marksa na Kejnza..postali liberali ali tjkunsko komunisticki..
u principu svejedna im je ideologija deviza im je ''koji je moj procenat''
DS..i sl.

Pink komunisti..
deca, dece komunistickih ideologa, generala, totalno obezbozeni, najvise uplivali u vode globalisticke kulture, krajnje povrsni, glume intelektualce gubeci se u isto tako povrsnoj beletristici tipa vidojkovic, arsenijevic, teofil pancic itd..
Ideolozi su im isto tako prevrtljiva deca komunizma, zapadni politicari bivsi Maoisti, bivsi aktivisti crvenih brigada, ljudi koji su prosli od krajnje levog do krajnje liberalno-americkog stava..u principu bez ideologije tvrdo zagledani u Ujka sema, i kako on kaze...
LDP, GSS, i sl.

Sta im je zajdnicko?

1)komunisticka proslost,

2)krajnje neotesan sav prema SPC,

3)mrznja prema monarhiji..

4)zal za titovim vremenima..

ceo tekst ti je krajnje diskutabilan...

osvrnuo bih se samo na:

lala cetnik:
2)krajnje neotesan sav prema SPC,

ako misliš na oštar stav prema srbskim vedetama poput amfilohija, filareta i pahomija. onda i ja imam neotesan stav prema spc. ali, ne mislim da u spc nema kvalitetnih duhovnika i da je fašistička organizacija, kao što se često može čuti, naprotiv...samo, deluje da je poslednjih godina lošiji deo spc znatno glasniji. a ubeđen sam da niko ništa ne bi rekao protiv spc da stalno ne pokušavaju da se mešaju u politiku. tu nemaju šta da traže. moderna država je sekularna, to je civilizacijska tekovina.

lala cetnik:
3)mrznja prema monarhiji..

monarhija ima oko 15% podrške u narodu...po tvome narod je 85% komunistički orijentisan.

lala cetnik:
4)zal za titovim vremenima..

ta jugonostalgija je uglavnom prisutna kod starijih ljudi...

Back