Da li je mnogo za 1 ispit? Šta kažete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deluje da jesteDa li je mnogo za 1 ispit? Šta kažete?
EkonomijeDeluje da jesteA iz kog predmeta ?
Mi smo iz Fizike I - na prvoj godini ETF-a, imali oko 670 pitanja (kod Todorovića)![]()
pa lako je bilo završiti ETF tamo 1960-te kad bili samo tranzistor i crnobeli TV Ambasadorjeste kako da ne, kad sam ja studirao broj pitanja nije prelazio 178
najvažnije je da kad završiš fakultet nadješ državni posao inače si propo kod privatnika sa saobraćajnim ili filizofskimObrazovanje je sprdnja
A ako je svako privatnik?najvažnije je da kad završiš fakultet nadješ državni posao inače si propo kod privatnika sa saobraćajnim ili filizofskim
nije sigurno... bolje na jasle...A ako je svako privatnik?
Radim Stojko, možeš slobodno da se vratiš u 2. razred OŠ. Obećavam da ti neću postaviti ovoliki broj pitanjanema veze ionako @Lagerta ne radi![]()
ko mi pobrisa naučne radove na temi "Uz Vučića smo doživeli 13 godina više"?Radim Stojko, možeš slobodno da se vratiš u 2 razred OŠ. Obećavma da ti neću postaviti ovoliki broj pitanja![]()
Da li je mnogo za 1 ispit? Šta kažete?
Пре Болоње било је и више питања од тог. Ово је скраћена верзијаDa li je mnogo za 1 ispit? Šta kažete?