23 minuta u paklu

Demijurg

Poznat
Banovan
Poruka
7.211
Ljudi, odavno se nisam ovako ismejao... srednjovekovno sujeverje i ostale nebuloze... a autor non stop trepuće očima, što ga odaje da laže kao pas... I da je celu priču izmislio... O čemu se radi?

* * *

Šokantno svedočenje čoveka koji je imao viziju pakla. Jednom je jedan propovednik rekao da kad bi nam bilo omogućeno da u paklu provedemo samo dva minuta, naši životi bi bili potpuno drugačiji. Piscu Billu Wieseu bog je omogućio da u paklu provede 23 minuta. Bog mu je pri tom uzeo svesnost da je hrišćanin. Ne samo da je video pakao, nego je i doživeo strahote i muke tog mesta. Ubrzo mu je Isus vratio sećanje, te ga izbavio. Nakon toga, njegov život je bio korenito promenjen, ali i životi mnogih drugih koji su došli u dodir sa njegovim svedočanstvom.

* * *

Dno dna. Šta sve bolesni i programirani ljudski um neće smisliti. Strašno. Pakao u utrobi planete Zemlje... ljudi koji gore, imaju telo, a ne mogu umreti... pakao kao večno mesto... ha ha ha ha ha ha ha...

Kako vam se čine ove nebuloze?

Ја сам баш данас набасао на овај клип, разговор на некој руској тв. Мени делује искрено. Не мора човек да оде одмах у манастир да би ми сад поверовали да је стварно то доживео.
Некако слична "искуства" имају сви који причају о томе.

Што бре стално сумњате у мотиве и све гледате кроз долар? Па има још искреног света.
Уосталом, није он измислио, жена му је била сведок кад се пробудио...да се тресао од стра као зечица

Upravo tako. Svoju knjigu. Sa sadržajem koji je... izmislio. Zato mu oči lažovski "igraju" i "trepere". A budale veruju. :rida:

cak misl;im da su se uortacili voditelj i ovaj sf pisac, jer bas se vidi da mu ovaj u dogovoru snjim postavlja pitanja sa kojim je ovaj prethodno razradio.. verovatno i voditelj uzima odredjen procenat od prodaje knjige. .ko zna koliko zaradjuje tako na procentu pisaca kojih zove u emisiju..

- - - - - - - - - -

Што бре стално сумњате у мотиве и све гледате кроз долар? Па има још искреног света.
Уосталом, није он измислио, жена му је била сведок кад се пробудио...да се тресао од стра као зечица

gledam kroz dinar.. nemam ja dolare nikad ni sad..

Mene ne zanimaju nikakvi dolari. Ne sledim princip imati, već princip biti. Onaj ko jeste može imati, a onaj ko samo ima a nije nikada ne može biti. Ojha. Gomila laži i mentalnih programa.

- - - - - - - - - -

cak misl;im da su se uortacili voditelj i ovaj sf pisac, jer bas se vidi da mu ovaj u dogovoru snjim postavlja pitanja sa kojim je ovaj prethodno razradio.. verovatno i voditelj uzima odredjen procenat od prodaje knjige. .ko zna koliko zaradjuje tako na procentu pisaca kojih zove u emisiju..

:hahaha1: Naravno. :rotf:

Joj vidi mu se po faci da je lažov i prevarant, tipična američka koncepcija. Prvo vas odmah navode da se fokusirate na naslov ''23 minutes in hell'' u centru i tako vam šalju poruku da kupite knjigu, a onda već sledeći kadar on priča a iza njega slike pakla, čovjeka koji gori bla bla i tako šalju i slikoviti prikaz te priče, da bi lakše povjerovali.. Providno totalno..

Joj vidi mu se po faci da je lažov i prevarant, tipična američka koncepcija. Prvo vas odmah navode da se fokusirate na naslov ''23 minutes in hell'' u centru i tako vam šalju poruku da kupite knjigu, a onda već sledeći kadar on priča a iza njega slike pakla, čovjeka koji gori bla bla i tako šalju i slikoviti prikaz te priče, da bi lakše povjerovali.. Providno totalno..

Ja lepo rekoh... programiranje uma... MK ULTRA i ostale gadosti... :rida:

Koliko sam shvatio, ovaj doso u emisiju da reklamira knjigu..
Odlično si shvatio. Čovek je samo reklamirao svoju knjigu. A šta reći...čovek je imao neki hebeni košmar pa je u snu video sebe u nekoj čeliji od nekoliko metara puta nekoliko metara pa su tu bile i neke dve životinje koje su mu polomile kosti i iskidale svo mesnato tkivo. A fazon je što je on tada iz te čelije čuo milione i milione ljudi kako zapomažu u paklu...A biser je kada je u svemu tome video Isusa koji ga je povratio u celovito stanje i kao ga zamolio da svima priča da je bio u pravom paklu...:dash:

Ја сам баш данас набасао на овај клип, разговор на некој руској тв. Мени делује искрено. Не мора човек да оде одмах у манастир да би ми сад поверовали да је стварно то доживео.
Некако слична "искуства" имају сви који причају о томе.
Nisam gledao video jer mi je muka od lazova , ali zakljucujem da u paklu i nije vruce jer mu je ostao citav sat na ruci .
Ne znam kako je drugacije mjerio vrijeme !:mrgreen:

Odlično si shvatio. Čovek je samo reklamirao svoju knjigu. A šta reći...čovek je imao neki hebeni košmar pa je u snu video sebe u nekoj čeliji od nekoliko metara puta nekoliko metara pa su tu bile i neke dve životinje koje su mu polomile kosti i iskidale svo mesnato tkivo. A fazon je što je on tada iz te čelije čuo milione i milione ljudi kako zapomažu u paklu...A biser je kada je u svemu tome video Isusa koji ga je povratio u celovito stanje i kao ga zamolio da svima priča da je bio u pravom paklu...:dash:

Šta reći... :thumbdown: Kao i za sve srednjovekovne priče o raju i paklu. :dash:

- - - - - - - - - -

Nisam gledao video jer mi je muka od lazova , ali zakljucujem da u paklu i nije vruce jer mu je ostao citav sat na ruci .
Ne znam kako je drugacije mjerio vrijeme !:mrgreen:

I meni je muka od lažova, ali sam baš hteo da vidim šta će sve da izasere... :mrgreen:

Koliko mi je muka od lažova, toliko mi je muka i od ovog kretenskog naglaska.
Odgledah do kraja, ne znam ni sam zašto.... :mrgreen:

Ja još ne mogu da dođem sebi od smeha... zaista...

- - - - - - - - - -

:hahaha1:

A biće da mu je lično Isus kada su ono popričali rekao da je bio u paklu tačno 23 minute ...:hahaha1:

:lol:

- - - - - - - - - -

Nema nam verskih fanatika da nas ubeđuju kako pakao ipak postoji. :mrgreen:

Како хоћете, ја то ипак не бих игнорисао. Има ту нешто.

Ni ja ne ignorišem. Naravno da ima nešto; nešto ovakvo.
super-fart.gif

Kako je ovaj izmerio vreme 23min, ako je pakao vecan isto kao i raj tj nema vremena ne postoji. ??!!

- - - - - - - - - -

au brate.. a sta ti to na avataru neko djavolje oko ?

Pa kao i svaki verski fanatik i folirant. :rida:

Ne razumem se ni u šta đavolje, jer nisam hrišćanin, ne uzdam se ni u čiju krv i ne verujem ni u kakvog đavola, jer mi se može tako. Ovo je svevideće oko Velikog Arhitekte, Neimara svih svetova. :mafijas:

- - - - - - - - - -

To je Horusovo oko...

G .˙. A .˙. O .˙. T .˙. U .˙.

Kako je ovaj izmerio vreme 23min, ako je pakao vecan isto kao i raj tj nema vremena ne postoji. ??!!

Немој да те мерење времена доведе у заблуду да не поверујеш овом поштеном човеку. Кад се пробудио, он је схватио колико је у рл провео времена ван тела. А и сам каже, да му се тамо баш одужило..Није пријато..мирис као у кканализацији, као мирис покваренијх јаја..сув ваздух, нигде ни трага води...и то све 1000 пута јаче него на површини..Онда огромна чудовишта, крици милиона и све то му је оставило утисак као да је био сатима.

Немој да те мерење времена доведе у заблуду да не поверујеш овом поштеном човеку. Кад се пробудио, он је схватио колико је у рл провео времена ван тела. А и сам каже, да му се тамо баш одужило..Није пријато..мирис као у кканализацији, као мирис покваренијх јаја..сув ваздух, нигде ни трага води...и то све 1000 пута јаче него на површини..Онда огромна чудовишта, крици милиона и све то му је оставило утисак као да је био сатима.

:hahaha1: :rotf: :hahaha:

Back