21 vek prevare, pljačke boleština i ratova

mario80

Stara legenda
Poruka
80.807
Kako gledate na ove falsifikate i kopije automobila danas? Plastični volan koji ima čak urađenu liniju spoja kože na obruču. Prolaznici misle da si uzeo veći kredit od proseka a ti se osećaš bedno jer nisi dobro gledao u ono što kupuješ već u hostesin procep i noge. Dvocilindrične i trocilindrične motore iz trabanta i kosilica sa fantastičnim performansama al samo na papiru jbg. Sa cenama koje su skočile više nego duplo skočila i potrošnja goriva i količina reciklažne plastike te se i rok trajanja srozava iz godine u godinu. Ako i pređeš malo preko 100 tkm daju ti drugi motor, šta ih košta? Ništa.
Obrni okreni daješ 15.000 evra kredita za nešto što već za 5-6 godina vredi na kilogram 20 dinara cca oko 150-200 evra.

Taman su i sve performanse vozila oslabile bez podrške apdejtova firmvera gnojavih gedžeta ubačenih u auto.

Screenshot_2021-01-17-18-54-45-864_com.infostud.android.pa.jpg

Poslednja izmena:
Za bolje materijale u kabini moraš više i da platiš, a volan na slici je od Škode Rapid ili Fabie. Motori, kao i sve novo imaju dečijih bolesti. Lepo vuku u odnosu na klasične atmosferce te snage, a potrošnja ako voziš jako pažljivo biće malo veća od obećane, a ako ne paziš onda mnogo veća. Kod njih način vožnje mnogo više utiče.

Škoda rapid neka 1.6 tdi. Sad gledam da nađem koliko košta nova ali nemci mudro skrivaju cenovnike pa sam odustao. Ali sam naišao na fantastičan podatak:
U cenu vozila nije uračunata dodatna oprema.
Boja bela - doplata 330 EUR-a
Sunset - doplata 150 EUR-a
a da zavuku taj sunset švabe sebi u rektum?!?? Nekada je bio 100 DEM!
Nemački večiti ciganjluk:lol:
https://www.autohermes.rs/akcija/octavia-combi-a7-fl-ambition-15-tsi-dsg-g-tec_75.html

Poslednja izmena:
Škoda rapid neka 1.6 tdi. Sad gledam da nađem koliko košta nova ali nemci mudro skrivaju cenovnike pa sam odustao. Ali sam naišao na fantastičan podatak:
U cenu vozila nije uračunata dodatna oprema.
Boja bela - doplata 330 EUR-a
Sunset - doplata 150 EUR-a
a da zavuku taj sunset švabe sebi u rektum?!?? Nekada je bio 100 DEM!
Nemački večiti ciganjluk:lol:
https://www.autohermes.rs/akcija/octavia-combi-a7-fl-ambition-15-tsi-dsg-g-tec_75.html
Svugde i na svakom autu se boja doplacuje .. imas nekih par koje su urscunate u cenu ostale se doplacuju metalic se sve doplscuju kod svih .. imas ti boja i dosta skuplji od 300€ ..

Ne znam šta pričaš nigde sem kod vw i nemaca nisam video da se doplaćuje erbeg za suvozača. Doplaćuješ da neko ne pogine. To mogu samo nacisti da smisle. A ovo sa displejima te ništa nisam razumeo odavno je to sve po paketima spakovano. 1, 2, 3 za budale.

Pa ovo je neka spec bela sa ko zna kakvim efektom polarne svetlosti.

Opet sa druge strane uzmeš ovu neku bejzik pa ti se oguli ceo auto za par godina kao da je leprozan. Proizvođači prevaranti i lopovi, kao što nisi doplatio 1000 evra za super polar boju.

Pa vidiš kako napreduju, u pogrešnom smeru tj vraćaju se nazad. Za neku godinu će nam predstaviti dvotaktni motor kao nešto revolucionarno. Taman da ljudi zaborave šta je bilo pre 30 godina i eto njih sa novim poboljšanim izumima tipa topla voda i rupa na saksiji.

Sad ti vidi kako to sve usporava razvoj i napredak uopšte.

Back