blackeyeboy24
Početnik
- Poruka
- 34
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blackeyeboy24:Dok se ne dokaze istina.
Vecina nas je obdarena i nemojte dopustiti da vas drugi lazu :wink:![]()
blackeyeboy24:Dok se ne dokaze istina.
OK, ti tvrdis da imas 20+, ja cu sad da tvrdim da imam 10-, prosek ostaje na 15, i tema moze pod kljuc.blackeyeboy24:Ja stvarno mislim da je 20cm prosek a sto se tice proseka od 15cm to su samo prazne price da takvi muskarci nebi bili iskompleksirani.
JOVANA77:blackeyeboy24:Dok se ne dokaze istina.
:shock: ma sta kazes??????
ok, shvatili smo da si obdaren :? ....ajde dosta vise sa tim temama o duzini! :x
Kazanova:JOVANA77:blackeyeboy24:Dok se ne dokaze istina.
:shock: ma sta kazes??????
ok, shvatili smo da si obdaren :? ....ajde dosta vise sa tim temama o duzini! :x
Ma tek smo poceli, kak'i dosta...
Znas ti Jovana, da se ja svako jutro besim o qurac ne bili bio sto veci, pa ga onda mazem zejtinom i izvlacim jos vise, kako bi bio i veci i deblji... sad je vec oko 30 cm..., dok ne bude bar 50 cm necu prestati... a to je mnogo vazna stvar i zamolio bih te da uvazavis ovu cinjenicu!
Video Lala crnca i pitao ga otkud mu je veliki. Crnac mu rece da ga svaki dan stavlja na panj i udara ciglom po njemu. Lala rece da ce i on da proba tako. Posle nekog vremena se ponovo sretnu i Crnac upita lalu kako napreduje, a on mu odgovori:Kazanova:Znas ti Jovana, da se ja svako jutro besim o qurac ne bili bio sto veci, pa ga onda mazem zejtinom i izvlacim jos vise, kako bi bio i veci i deblji... sad je vec oko 30 cm..., dok ne bude bar 50 cm necu prestati...
chokolada:E super imas 20 cm dugacak ****, sta sada svi mi treba da te hvalimo, da mu se divimo, da se yebemo s tobom...![]()
![]()
![]()
inspirion:Chokolada, ja mislio ti fino devojche.Kad ono....
:shock:
Pa dobro,ako su takva pravila, ja imam 25,jer moze samnom?![]()
DisMisaL:Video Lala crnca i pitao ga otkud mu je veliki. Crnac mu rece da ga svaki dan stavlja na panj i udara ciglom po njemu. Lala rece da ce i on da proba tako. Posle nekog vremena se ponovo sretnu i Crnac upita lalu kako napreduje, a on mu odgovori:Kazanova:Znas ti Jovana, da se ja svako jutro besim o qurac ne bili bio sto veci, pa ga onda mazem zejtinom i izvlacim jos vise, kako bi bio i veci i deblji... sad je vec oko 30 cm..., dok ne bude bar 50 cm necu prestati...
"Ta boju je dobio, jos samo duzinu".
chokolada:Haha sada sam zamislila onu stvar od jednog metra!![]()
![]()
![]()
E stvarno kako bi ga "nosili", gurali ispred sebe u kolicima ili? :shock:![]()
Ne dao im Bog.zendeli:chokolada:Haha sada sam zamislila onu stvar od jednog metra!![]()
![]()
![]()
E stvarno kako bi ga "nosili", gurali ispred sebe u kolicima ili? :shock:![]()
Ma kakva kolica,motali ga u ovim zimskim danima kao sal ,oko vrata.Ne dao im bog ukrucenja u tom slucaju!
chokolada:E super imas 20 cm dugacak ****, sta sada svi mi treba da te hvalimo, da mu se divimo, da se yebemo s tobom...![]()
![]()
![]()
Hi,hi...samo se vi razvlachite....Fala Bogu,pa nisam mushko,te nemam tih problema....Kazanova:Ma tek smo poceli, kak'i dosta...
Znas ti Jovana, da se ja svako jutro besim o qurac ne bili bio sto veci, pa ga onda mazem zejtinom i izvlacim jos vise, kako bi bio i veci i deblji... sad je vec oko 30 cm..., dok ne bude bar 50 cm necu prestati... a to je mnogo vazna stvar i zamolio bih te da uvazavis ovu cinjenicu!
Peta W.:Hi,hi...samo se vi razvlachite....Fala Bogu,pa nisam mushko,te nemam tih problema....Kazanova:Ma tek smo poceli, kak'i dosta...
Znas ti Jovana, da se ja svako jutro besim o qurac ne bili bio sto veci, pa ga onda mazem zejtinom i izvlacim jos vise, kako bi bio i veci i deblji... sad je vec oko 30 cm..., dok ne bude bar 50 cm necu prestati... a to je mnogo vazna stvar i zamolio bih te da uvazavis ovu cinjenicu!![]()
![]()
![]()
![]()