20cm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
blackeyeboy24:
Dok se ne dokaze istina.
Vecina nas je obdarena i nemojte dopustiti da vas drugi lazu :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol: Jooooj ja ovo nisam video,sad sam se bas nasmejao.Ja stvarno nisam za zakljucavanje bilo koje teme ili za banovanje nekoga,ali sto je mnogo,mnogo je.Ovo je stota tema o velicini qrcheva za poslednjih 3-4 meseca.Zar stvarno pored ovoliko ljudi niko ne zna da smisli neku zayebanciju.

blackeyeboy24:
Ja stvarno mislim da je 20cm prosek a sto se tice proseka od 15cm to su samo prazne price da takvi muskarci nebi bili iskompleksirani.
OK, ti tvrdis da imas 20+, ja cu sad da tvrdim da imam 10-, prosek ostaje na 15, i tema moze pod kljuc.

JOVANA77:
blackeyeboy24:
Dok se ne dokaze istina.

:shock: ma sta kazes??????

ok, shvatili smo da si obdaren :? ....ajde dosta vise sa tim temama o duzini! :x

Ma tek smo poceli, kak'i dosta...

Znas ti Jovana, da se ja svako jutro besim o qurac ne bili bio sto veci, pa ga onda mazem zejtinom i izvlacim jos vise, kako bi bio i veci i deblji... sad je vec oko 30 cm..., dok ne bude bar 50 cm necu prestati... a to je mnogo vazna stvar i zamolio bih te da uvazavis ovu cinjenicu!

Kazanova:
JOVANA77:
blackeyeboy24:
Dok se ne dokaze istina.

:shock: ma sta kazes??????

ok, shvatili smo da si obdaren :? ....ajde dosta vise sa tim temama o duzini! :x

Znas ti Jovana, da se ja svako jutro besim o qurac ne bili bio sto veci, pa ga onda mazem zejtinom i izvlacim jos vise, kako bi bio i veci i deblji... sad je vec oko 30 cm..., dok ne bude bar 50 cm necu prestati... a to je mnogo vazna stvar i zamolio bih te da uvazavis ovu cinjenicu!

uvazavicu tu cinjenicu....al nemoj da stajes na 50...pa znas da je PROSEK 80? :shock:

Bas ti hvala ali ovim si me sad demoralisala... dakle, sve do jednog metra je nista?!!

Javicu ti kako napredujem, ali vec do leta imacu tu zeljenu duzinu.

Kazanova:
Znas ti Jovana, da se ja svako jutro besim o qurac ne bili bio sto veci, pa ga onda mazem zejtinom i izvlacim jos vise, kako bi bio i veci i deblji... sad je vec oko 30 cm..., dok ne bude bar 50 cm necu prestati...
Video Lala crnca i pitao ga otkud mu je veliki. Crnac mu rece da ga svaki dan stavlja na panj i udara ciglom po njemu. Lala rece da ce i on da proba tako. Posle nekog vremena se ponovo sretnu i Crnac upita lalu kako napreduje, a on mu odgovori:
"Ta boju je dobio, jos samo duzinu".

DisMisaL:
Kazanova:
Znas ti Jovana, da se ja svako jutro besim o qurac ne bili bio sto veci, pa ga onda mazem zejtinom i izvlacim jos vise, kako bi bio i veci i deblji... sad je vec oko 30 cm..., dok ne bude bar 50 cm necu prestati...
Video Lala crnca i pitao ga otkud mu je veliki. Crnac mu rece da ga svaki dan stavlja na panj i udara ciglom po njemu. Lala rece da ce i on da proba tako. Posle nekog vremena se ponovo sretnu i Crnac upita lalu kako napreduje, a on mu odgovori:
"Ta boju je dobio, jos samo duzinu".

Kad pomenu lale, setih se jednog, koji nema veze sa duzinom, al' mislim da je dobar:

Pricaju prijatelji Lali, kako se njegova Sosa krese sa celom Kikindom, a on odgovori:
"Ma, man'te me, k'o da je Kekenda neka vel'ka varos"!

Sta prosek je samo 20cm,u ebote pa ja sam onda odavno premasio prosek jos kao beba,tad mi je bio 54,a sad ne mogu ni da ga izmerim.ko sto neko gore rece smotam ga u kolica pa guram.
Ove teme postavljaju likovi koji imaju ogromne komplekse,i onda kao ja imam veliku kitu,a vi malu,pa onda kao mi navalimo da pricamo kako je on u stvari nad prosecan,a mi obicni smrtnici sa "malim" pisama smo prosecni,i onda oni tako lece svoje komplekse jer vide da nisu jedini koji imaju pisu manju od 20 cm. i tako na svakih par dana.da se pitam nesto ovakve teme bi odmah pod kljuc,ima ih i suvise.

chokolada:
E super imas 20 cm dugacak ****, sta sada svi mi treba da te hvalimo, da mu se divimo, da se yebemo s tobom... :roll: :roll: :roll:

Lako je tebi, Čoko - moko, da se na ovom mirnom, tihom i opuštenom mestu frajerišeš, ali probaj to kod onog opasnog, perverznog Blatnog, sa " Poznanstava ", vidiš da nas čovek RENGENUJE !!! :lol:

Kazanova:

Hi,hi...samo se vi razvlachite....Fala Bogu,pa nisam mushko,te nemam tih problema.... :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

Peta W.:
Kazanova:

Hi,hi...samo se vi razvlachite....Fala Bogu,pa nisam mushko,te nemam tih problema.... :roll: :roll: :roll: :mrgreen:

Pa ne znas koliki je to problem kad se skines a on SAMO dvadesetak...?! :shock:

Ovako, kad ga izvadis, pa ga malo pomazis a on se onako talambasa, pa ga mlatnes levo desno, neka te milina spopadne od velicine. Pa kad se nadjes sa drustvom a ti ga izvadis kao da je u pitanju puska a oni zinu kao da je u pitanju zmija... pa tek jos kad se prica uz pivce u nekoj kafani ili kaficu... a ti onako ides ponosito kao da ne znam sta imas... ma milina bozja. Evo od jutros mi je 31 cm... napreduje, napreduje... masala!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back