AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
kad ce torenti solovog sina i ovih drugih filmova iz kategorije 'najbolji strani'?
i kad ce torent kanskog pobjednika dheepan?
i kad ce torent kanskog pobjednika dheepan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, ja sam načuo da su se neki crnci nešto bunili, ali me stvarno nije interesovalo da istražujem![]()
ma da, valjda im je to najlaksi nacin da se rasterete od ovogodisnjih black shit prica...
ovo je isto ko kad oskari izaberu neki murov antiglobalisticki dokumentarac i onda valjda citav svijet dobije osjecaj da se nesto stvarno radi po tom planu; a ovaj prikaze 1 promil necega a amerika kara sve jace i jace
- - - - - - - - - -
uh al sam konfuzno srocio... ko ga sisa![]()
Mislim,sta reciImamo i vidovite na forumu.Ajd' nam baci karte
![]()
I da ce biti u pitanju gotivan filmJavlja mi se da danas Goxy jos jedan odlican, stari ocenjuje sa 10/10![]()
I da ce biti u pitanju gotivan film![]()
Koja je razlika između pala- i mrso-?
I kako glasi prevod na engleski, a kako na ruski?
a za razliku izmedju pala i mrso, obrati se Vukajliji.![]()
Palamuditi je glagol izveden iz imenice palmolive... a znaci - vrsiti intimno podmladjivanje medjunozja.
Za intimno podmladjivanje pogledati grafik -
![]()
![]()
Minimalnim - šta? Minimalnim - ŠTA!??
Hm, znači li to onda da je palamuđenje nešto poput orošavanja?
- - - - - - - - - -
I plaćaš li ti porez na ovaj product placement?
Minimalnim - šta? Minimalnim - ŠTA!?
I plaćaš li ti porez na ovaj product placement?
Jedino što sam ja video na ovoj dodeli bilo je more plaćenih crnaca u vidu voditelja i prezentera koji su pljuvali po sebi, sprdajući se sa problemima i degradirajući čitavu svoju prošlost.
Ništa od ovoga mi nije nalikovalo na iskupljivanje akademije, već na dublje podbadanje onih koji su se pobunili (nebitno iz kojih razloga), pritom sve svodeći na jednu drugu razinu.
Najogavnije su bile one parodije na povratnika i marsovca, u kojima dikprija mesto mečke napada crnac, a umesto dejmona na marsu zavrsava crnja.
ne znam..Jedino što sam ja video na ovoj dodeli bilo je more plaćenih crnaca u vidu voditelja i prezentera koji su pljuvali po sebi, sprdajući se sa problemima i degradirajući čitavu svoju prošlost.
Ništa od ovoga mi nije nalikovalo na iskupljivanje akademije, već na dublje podbadanje onih koji su se pobunili (nebitno iz kojih razloga), pritom sve svodeći na jednu drugu razinu.
Najogavnije su bile one parodije na povratnika i marsovca, u kojima dikprija mesto mečke napada crnac, a umesto dejmona na marsu zavrsava crnja.
I bila bi prava šteta da nije.Adapted Screenplay – Charles Randolph and Adam McKay, The Big Short