2016 Oscar Winners

A, ja sam načuo da su se neki crnci nešto bunili, ali me stvarno nije interesovalo da istražujem:D

Nešta je laprdao Chris Rock kako vidim na vestima, da nema dovoljno pripadnika drugih rasa, bla, bla, bla. Da citiram samog sebe.:lol: Mrzi me da iznova pišem.

Jada se Chris Rock koji je ove godine vodio dodelu, ali isto tako i 2005. godine. Holivud je zaista bio brutalan prema tom "obojenom", dva vođenja u 11 godina. Jadan čovek...

ma da, valjda im je to najlaksi nacin da se rasterete od ovogodisnjih black shit prica...

ovo je isto ko kad oskari izaberu neki murov antiglobalisticki dokumentarac i onda valjda citav svijet dobije osjecaj da se nesto stvarno radi po tom planu; a ovaj prikaze 1 promil necega a amerika kara sve jace i jace

- - - - - - - - - -

uh al sam konfuzno srocio... ko ga sisa :(

ma da, valjda im je to najlaksi nacin da se rasterete od ovogodisnjih black shit prica...

ovo je isto ko kad oskari izaberu neki murov antiglobalisticki dokumentarac i onda valjda citav svijet dobije osjecaj da se nesto stvarno radi po tom planu; a ovaj prikaze 1 promil necega a amerika kara sve jace i jace

- - - - - - - - - -

uh al sam konfuzno srocio... ko ga sisa :(

Shvaćeno je. To me podseća kad je Marlon Brando u svojim godinama pred smrt, kad se pojavio na dodeli Oskara, doveo neku Indijanku da održi pred tim minornim, banalnim svetom priču o stradanju Indijanaca u periodu kad Indijanaca jedva da i ima. Bio sam zapanjen i bilo mi je odurno. Prva stvar koju sam pomislio, dementni lik koji nema više šta pametno da kaže nego pokušava nešto , ni on sam ne zna šta.
Chris Rock je daleko odbojniji. Brandu se može oprostiti na prostoti, lik nije dobacivao daleko. Kris Rock je lukaviji.

Poslednja izmena:
Jedino što sam ja video na ovoj dodeli bilo je more plaćenih crnaca u vidu voditelja i prezentera koji su pljuvali po sebi, sprdajući se sa problemima i degradirajući čitavu svoju prošlost.
Ništa od ovoga mi nije nalikovalo na iskupljivanje akademije, već na dublje podbadanje onih koji su se pobunili (nebitno iz kojih razloga), pritom sve svodeći na jednu drugu razinu.
Najogavnije su bile one parodije na povratnika i marsovca, u kojima dikprija mesto mečke napada crnac, a umesto dejmona na marsu zavrsava crnja.

Samo vi zezajte, Goksara gleda i ocjenjuje dok vi ovdje palamudite. :)
Deep and meanigful rijec/glagol - palamuditi.
O sinonimima ne bih "javno", no bitno je bogatiti vokabular. : )))

Poslednja izmena:
Palamuditi je glagol izveden iz imenice palmolive... a znaci - vrsiti intimno podmladjivanje medjunozja.

Za intimno podmladjivanje pogledati grafik -

CcLA-oNWwAA9umU.jpg

:cool:

Jedino što sam ja video na ovoj dodeli bilo je more plaćenih crnaca u vidu voditelja i prezentera koji su pljuvali po sebi, sprdajući se sa problemima i degradirajući čitavu svoju prošlost.
Ništa od ovoga mi nije nalikovalo na iskupljivanje akademije, već na dublje podbadanje onih koji su se pobunili (nebitno iz kojih razloga), pritom sve svodeći na jednu drugu razinu.
Najogavnije su bile one parodije na povratnika i marsovca, u kojima dikprija mesto mečke napada crnac, a umesto dejmona na marsu zavrsava crnja.

Pa da, to je tako i bilo zamišljeno... Samo, ako je uopšte bitno, mislim da je po Leu skakala crnkinja, ne crnac)

U svakom slučaju, i očekivala sam od ljigavog Roka da lupeta nešto, ali ovo je, bre, trajalo, trajalo, trajalo.. rekoh hoće li više taj Oscar dok Hardy nije vaskrs'o posle skalpiranja u Povratniku???

Fuj za Roka i njemu slične...

ne znam..:confused:. bilo je jadno uglavnom. i pretjerano, skroz nepotrebno. Ali ta pompeznost koja prati oskar je valjda morala nekako da odgovori na medijske naslove mjesecima prije ceremonije... sto se nisu bunili na globusima ili bafti ili manjim festivalima? politicko sranje
mada imali su pravo donekle s muskim ulogama da se bune... mogli su makar jednog da metnu, koji ponovo ne bi imao sanse da uzme nagradu.. vil smit, samjuel dzekson, onaj iz Creed-a, ili idris elba.. ali sve je to poorly

- - - - - - - - - -

ako malo bolje razmislimo mozda je ovo najmanje imalo veze s oskarom... da izgleda da jeste... kako me pisanje postova dovede do bozanskih zakljucaha oh i love myself :heart:

- - - - - - - - - -

ps palamudjenje je jedna divna rijec.. izrazajna.. poeticna.. divna.. cesto je koristim

- - - - - - - - - -

pspsps
mozes li mi poslati dheepan torrent, nikako da nadjem?

son of saula i onaj drugi koji u imenu ima serpent jedva cekam

Back