2016 Oscar Winners

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
237.053
  • Oscars-logo-700x300.jpg
  • Best Picture – Spotlight
  • Best Actress – Brie Larson, Room
  • Best Actor – Leonardo DiCaprio, The Revenant
  • Directing – Alejandro G. Iñárritu, The Revenant
  • Best Supporting Actress – Alicia Vikander, The Danish Girl
  • Best Supporting Actor – Mark Rylance, Bridge of Spies
  • Animated Feature Film – Inside Out
  • Documentary Feature – Amy
  • Foreign Language Film – Son of Saul, Hungary
  • Adapted Screenplay – Charles Randolph and Adam McKay, The Big Short
  • Original Screenplay – Josh Singer and Tom McCarthy, Spotlight
  • Original Score – Ennio Morricone, The Hateful Eight
  • Original Song – “The Writing’s on the Wall” by Sam Smith
  • Film Editing – Mad Max: Fury Road
  • Production Design – Mad Max: Fury Road
  • Sound Editing – Mad Max: Fury Road
  • Sound Mixing – Mad Max: Fury Road
  • Visual Effects – Ex Machina
  • Cinematography – Emmanuel Lubezki, The Revenant
  • Costume Design – Mad Max: Fury Road
  • Makeup and Hairstyling – Mad Max: Fury Road
  • Animated Short Film – Bear Story
  • Live Action Short Film – Stutterer
  • Documentary Short Subject – A Girl in the River: The Price of Forgiveness

link

- - - - - - - - - -

mad max smor

shame
šokiran sam postavkom programa i načinom na koji je akademija odgovorila na pritužbe o belom oskaru.
toliku količinu idiotluka, rasizma prekrivenog ironijom i neuspelim pokušajima duhovitosti/otužnosti ne videh odavno.

- - - - - - - - - -

riygw7.jpg

Poslednja izmena:
Види га па овај, неозбиљан...

Neozbiljan ili ne, mene zaista ne interesuje koga će američka akademija da izabere za najboljeg glumca, najbolji film, itd. kada Holivud, čini možda 20% mojih filmskih interesovanja.

A, i nervira me ta megalomanija, kao i taj glamur, iza čega ne stoji nikakva sadržina. Samo forma, praznina i lažni osmesi.

Plus, ne razumem što sad ceo svet to kao nešto iščekuje.

Nametnuto i smešno.

Eto ti sad:D

Neozbiljan ili ne, mene zaista ne interesuje koga će američka akademija da izabere za najboljeg glumca, najbolji film, itd. kada Holivud, čini možda 20% mojih filmskih interesovanja.

A, i nervira me ta megalomanija, kao i taj glamur, iza čega ne stoji nikakva sadržina. Samo forma, praznina i lažni osmesi.

Plus, ne razumem što sad ceo svet to kao nešto iščekuje.

Nametnuto i smešno.

Eto ti sad:D

Некада је то стварно била престижна награда, некада су заиста снимани добри филмови.

Сада јесте изблазирано, зато ми некако и промакне кад је додела, само ме занимало какав је то бели Оскар у питању, пошто видим да су и они све проблеме решили, само остаде боја Оскара...

Некада је то стварно била престижна награда, некада су заиста снимани добри филмови.

Сада јесте изблазирано, зато ми некако и промакне кад је додела, само ме занимало какав је то бели Оскар у питању, пошто видим да су и они све проблеме решили, само остаде боја Оскара...

A, ja sam načuo da su se neki crnci nešto bunili, ali me stvarno nije interesovalo da istražujem:D

A, ja sam načuo da su se neki crnci nešto bunili, ali me stvarno nije interesovalo da istražujem:D

Траже црног Оскара за црнце :zcepanje:

Али, пази сад: даш им црног Оскара, закмече сегрегација, даш им белог Оскара они закмече дискриминација :zcepanje:

Траже црног Оскара за црнце :zcepanje:

Али, пази сад: даш им црног Оскара, закмече сегрегација, даш им белог Оскара они закмече дискриминација :zcepanje:

matora žena a budala. :transferblama:

- - - - - - - - - -

ja navijam za crno-bele:D

pih

:P

- - - - - - - - - -

što se teme tiče, Maxa sam gledala, i ok, očekivano je pokupio te oskare koje je pokupio. Mada je mogao i bolje da prođe.

od 5 glavnih kategorija se otprilike znalo da uzima dicaprio, injaritu i larson...
sad za best picture sam se nadao da ce uzeti Room, najkompaktniji je za glavnu nagradu, dobar je u svim filmskim aspektima i od ponudjenih 8 filmova je i najbolji; ili dijeli prvo mjesto sa Revenantom koji, doduse, nije imao sanse da osvoji ove godine zbog trilion razloga.

- - - - - - - - - -

ps onaj uvodni govor kris roka je toliko odvratan i glup da sam odustao od live pracenja... Ne znam je li on previse blebetao gluposti ili je oskarovski glamur toliki da bi ga pojeo sta god da je rekao

- - - - - - - - - -

psps bilo bi dobro vidjeti kako se gervais nosi s oskarom... ipak je razlika s globusima velika, cini mi se

shame
šokiran sam postavkom programa i načinom na koji je akademija odgovorila na pritužbe o belom oskaru.
toliku količinu idiotluka, rasizma prekrivenog ironijom i neuspelim pokušajima duhovitosti/otužnosti ne videh odavno.

- - - - - - - - - -

riygw7.jpg

Potpuno se slazem...samo sto to uopste nisu bile šale...vec istina...
Za Leonarda - Oskar iz sazaljenja...ma, neka ga je dobio vec jednom, ako ga to toliko raduje i ja sam srecna.:super:

e starno ti crnci nisu normalni
odem sinoc do trafike da kupim cigare i dok ubacujem sitne pare u onaj automat
stoje tu pored njih dvoje i puse marihuanu ..ono se oseca na kilometar
a oni sve crni jedva se vide (kakva je ovo diskriminacije na forumu nemamo ni jednog crnog smajlija :mrgreen: :poludeo: :respekt: :vudu: :rida: :zbanana:)

zeleni crveni plavi sivi zuti banane..

Back