2015

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
nešto sam prelistavao u glavi godine tojes pešes godina unazad i shvatih da ne postoji neki bitniji događaj koji bi mi obeležio proteklih pešes godina...znači sve isto, monotonija, čemer i jad
misim jes da nije decembar al nema veze...e sad...ako ima veze, može lock
šta ti je obeležilo ovu godinu ?

al sam se naputovao ko nezdrav, a godina jos nije zavrsila. i plus ljubaaaav <333333333333333333333333333

- - - - - - - - - -

I da Bog poživi vladara.:pop3:

:heart:
180266496284728223260912-1.jpg

prekinula sam sa crnogorcem i prezivela i punim pedeset godina,dete mi je upisalo gimnaziju,starije dete mi je zamenilo devojku za noviji model,a ja prezivela patnju za starom.jos jedna sestra mi odlazi u inostranstvo...
nadam se da ce do kraja godine da bude samo lepe stvari

uvod sam procitao vise puta, i sad razmisljam sta da napisem

npr - zamalo da kupim novi auto, ili teo sam da kupim veliki televizor, ili operisao sam zuc ili juce u pekari u brace jerkovic naidjem na bas dobre mekike

ali, to su samo materijalne stvari. emotivno sam stabilan, tj bez nekih uzbudjenja, pa ne mogu da doprinesem temi

jedva cekam da se ova godina zavrsi
ne secam se da sam i u jednoj drugoj bila ovako izmucena
pocelo je dijagnozom karcinoma mojoj radnici, pokusajem rasturanja posla od strane zaposlenog koji je imao moje puno poverenje, zadrzavanjem dva spoljna saradnika i otkazom celom timu, pogibije sina druge radnice, zaposljavanja i probnog rada novih..to jos uvek traje jer ne zelim da pravim nikakav kompromis vise na stetu posla
i evo oktobar je, a ja sam tako umorna i jedva cekam da vidim ledja ovoj 2015oj najgoroj

moja 2015 za sada sljaka ok, neka tako i ostane. svi zivi i zdravi :D
najznacajnije do sada je sto sam dobila odlican posao na neodredjeno, prvi put u 16 godina i 9 promenjeih poslova pre toga :D

nešto sam prelistavao u glavi godine tojes pešes godina unazad i shvatih da ne postoji neki bitniji događaj koji bi mi obeležio proteklih pešes godina...znači sve isto, monotonija, čemer i jad

Ti si bas rijesio da unistis pdf ovim formularima od tema.

moja 2015 za sada sljaka ok, neka tako i ostane. svi zivi i zdravi :D
najznacajnije do sada je sto sam dobila odlican posao na neodredjeno, prvi put u 16 godina i 9 promenjeih poslova pre toga :D

bravo
i ja mom muzu zelim da predje na bolje placen posao,sa poslednjeg konkursa su ga odbili zato sto ima previse poslova u poslednjih dvadeset godina
pa jok,kao treba da sedi negde sa malom platom do kraja zivota,a ne da ide na bolje...
a ja sam imala u ovoj godini i divno letovanje sa drugaricama,to sam malo pre zaboravila

A depresija, dosta alkohola, dosta lakih droga, par sahrana, malo bizarnog seksualnog ponasanja, caletova ogromna svalerka... u sustini nista spektakularno...

Back