2014. dobar simboličan datum

Ovo ti je vec 5-ti ovakav post na forumu z:mrgreen:.........kao kad si branio onu raspomamljnu azdahu iz ldp-a........koje fore?pa sta ako je zensko,ti si neki shovinista,je liz:(

ali je verovatno upocen iz istog razloga.
ako me ti "napadnes" ja ti odgvorim, ali pogledaj ove forumasice-patriote, svasta pisu, a ja???nista,mahom prelazim preko toga u vecini slucaja. mislim da nije fer sad ja "njoj" da obrusim... i da pokazujem svoju "muskost". forum, zivot, nije bitno
mora se imati makar malo postovanja, ipak je zensko u pitanju.
ja jesam za ravnopravnost, ali ne bas 100 %... jos nije svet toliko savrsen... ili ja...

Predpostavljam da ce uslov za nas ulazak u EU biti i priznanje Kosova od strane Srbije.

Nezavisno Kosovo je realnost, na slici zelenom bojom oznacene zemlje koje priznavaju Kosovo, crvena - one koje nisu.

EU_on_kosovo_independence.png

http://de.wikipedia.org/wiki/Kosovo

zelenom bojom su zemlje EU,sivom bojom su zemlje bivshe sfrj i island,norveshka i shvajcarska.
islan,norveshka,shvajcarska,slovenija,hrvatska,crna gora i makedonija su sada vech priznali nezavisnost.
ostalo je josh samo shpanija,rumunija,grchka,slovachka i kipar (izuzmimo rusiju),znachi cela evropa.

Back