KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
a ti doso da podmestis ledja?![]()
Ma on bi podmetnuo alatku ali ga sramota od sveta (i od Evrope).

Znači ipak smo odložili ulazak u EU od 2012. za 2014. godinu ! Uh, dobro je.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti doso da podmestis ledja?![]()
Ma on bi podmetnuo alatku ali ga sramota od sveta (i od Evrope).
Znači ipak smo odložili ulazak u EU od 2012. za 2014. godinu ! Uh, dobro je.![]()
sve moj do mojega...pardom kako se kaze, sve patriota do patriote... pa zejednicki na jednu osobu....i to zensku... svaka cast.
Srbija je REALNO usla u EU jos 2007...
sve moj do mojega...pardom kako se kaze, sve patriota do patriote... pa zejednicki na jednu osobu....i to zensku... svaka cast.
ne treba tu neka vizija, pa da shvatis da Srbija moze samo bez Kosova u EU
Dovoljno ti je da imas osnovnu skolu.
Da je Djindjic bio vizionar, slazemo se
Ovo ti je vec 5-ti ovakav post na forumu.........kao kad si branio onu raspomamljnu azdahu iz ldp-a........koje fore?pa sta ako je zensko,ti si neki shovinista,je li
![]()
Adem-smeker starog kova...
Jos ako tako vaspitas svoje klince imaces najfiniji fudbalski tim u Mitrovici.
Predpostavljam da ce uslov za nas ulazak u EU biti i priznanje Kosova od strane Srbije.
Nezavisno Kosovo je realnost, na slici zelenom bojom oznacene zemlje koje priznavaju Kosovo, crvena - one koje nisu.
![]()
http://de.wikipedia.org/wiki/Kosovo
zelenom bojom su zemlje EU,sivom bojom su zemlje bivshe sfrj i island,norveshka i shvajcarska.
islan,norveshka,shvajcarska,slovenija,hrvatska,crna gora i makedonija su sada vech priznali nezavisnost.
ostalo je josh samo shpanija,rumunija,grchka,slovachka i kipar (izuzmimo rusiju),znachi cela evropa.
zato mu vizionarenje polazi za rukomTi izgleda ni osnovnu nemas.....izgleda i obdaniste bilo pretesko za tebe