2011-2012

A sto se tice toga kakva je 2011-a bila...

Losa. Mnogo, mnogo losa.

Jos jedna godina papreno skupog samofinansiranja, raskid veze od sest i po godina, problemi u porodici, nova veza puna turbulencija, drame, scena (s njegove strane), njegova nepodnosljiva ljubomora, eksplozivna narav i pritisak od strane nasih zajednickih poznanika i prijatelja...

Jedino, eto, sto sam otisla na letovanje u Grcku koju obozavam, nakon par godina suncanja na gradskim bazenima koje mrzim jer su prljavi... More je more. Posebno Egejsko.

Za docek sam sa sestrom, u Parizu :) Prekosutra putujem :D
A godina je bila dobra.. presla sa tatinog budzeta na teret drzave :D bila na letovanju, prvi put posetila neka mesta..
Moji, hvala Bogu, svi zdravi.
Nova ljubav.. :)
Mojima opet krenuo posao...imali su mali zastoj..
Jedino je decembar uzasan.. Velika tragedija u deckovoj porodici.. :(

Od sledece mnogo ocekujem, ali necu da pricam, da se ne izjalovi ;)

dada...matoriji za jednu godinu...
dećeš i skim "slaviš" NG...?
...može i sagledavanje protekle godine...ako te ne mrzi u par riječi...

...prva NG za koju mogu reci da sam matorija za godinu dana al' sam bogme za nesto malo i pametnija...
...slavim sa dragim ljudima, provod tipa zurke...
...probudila se ove godine, deluju mi oci bistrije a telo brze...
...emotivno stabilna, zdravstveno bez sokova, imala hrabrosti da pokazem hobi i dobila pohvale i nesto para...grunula par puta samopouzdano i hrabro sto nikako ne lici na mene i shvatila da su oni samopouzdani mahom uspesni samo zato sto su samopouzdani...
...mislim da ce sledeca biti prelomna a ja se osecam motivisano da je stisnem i kazem "dobro, znaci toliko si teska, ok al' ja sam jaca od tebe"...ako je od 2011. ostala samo motivacija hvala joj, mnogo mi je ucinila...

kakva godina
puna prevrata na vise polja
jedna selidba,jedan otkaz i novi poslovni izazov,veliko razocaranje i uspeh,jedna energija od 6 meseci i ispumpavanje od sledecih 6,mnogo suza i mnogo radosti,srce s novim oziljcima,starije i smirenije,vezivanje i razocaranje,jedan novi clan porodice
kad pogledam rekla bih da je prvih 6 mes bilo mngo dobro za mene
a sledecih 6 uzasno bolno

...on danas reče da mu je 2011. bila teška...ja rekoh da je meni bila valovita-sa usponima i ushićenjima i padovima od kojih se ne nastrada smrtno već tek onako-koliko kad padneš na dupe pa te zaboli...:confused: On reče da će u 2012. da zaćuti i da pusti da svi isteraju svoje , ja rekoh da ću biti glasnija... Ja sam pila Manhattan, on Grateful Dead ... I ispratismo 2011...

Ja i moj najbolji prijatelj...

prosla - pritiskajuca, teska..naterala me da povucem poteze za koje nisam bila sigurna da sam sposobna i spremna..a bila sam..
stres me razbio..mesecima sam se sastavljala..
bas je trajalo..sad je opet sve na mestu, i bolje od toga..
sebi sam dala cvrsto obecanje koje nikada vise necu pregaziti..
za 2012. mogu da najavljuju krizu koliko hoce - bice to moja godina!

Back