Нешто тако размишљам..можда је била тема, можда касним са темом али ето... како 2020-е нису добро почеле због свог овог лудила са вирусом... сјећам се 2010-тих...
Кадa све саберем за мене је то била лијепа деценија... био сам средњошколац, безбрижан иако сам триповао тада
да су моји проблеми највећи на свијету...
сјећам се неких ствари, мада не могу да вјерујем колико сам тога и заборавио, биле су поплаве у Србији, популарна пјесма Гангнам Стајл..
инстаграм још није достигао свој врхунац и тако даље...
али углавном за мене
је било неко лијепо и безбрижно вријеме, е већ крајем деценије је почело неко лудило али о томе неком другом приликом...
Какве су вама биле 2010-те? Је ли вам се у претходној деценији десило нешто лијепо или ружно? Како је памтите? Чега се сјећате?
јесу ли вам прошле брзо или споро... ?
Када видим како је техника напредовала чини ми се да су биле давно...
Отворите душу...
Кадa све саберем за мене је то била лијепа деценија... био сам средњошколац, безбрижан иако сам триповао тада
да су моји проблеми највећи на свијету...
сјећам се неких ствари, мада не могу да вјерујем колико сам тога и заборавио, биле су поплаве у Србији, популарна пјесма Гангнам Стајл..
инстаграм још није достигао свој врхунац и тако даље...
али углавном за мене
је било неко лијепо и безбрижно вријеме, е већ крајем деценије је почело неко лудило али о томе неком другом приликом...
Какве су вама биле 2010-те? Је ли вам се у претходној деценији десило нешто лијепо или ружно? Како је памтите? Чега се сјећате?
јесу ли вам прошле брзо или споро... ?
Када видим како је техника напредовала чини ми се да су биле давно...