2009: Online registracija firme!

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
------------Z A R A D A----------------

ako nekoga zanima zarada preko neta neka se registruje ovde http://bux.to/?r=vasapepi
veoma je prosta registracija i kada se registrujete dobijete mail sa obavestenjem kako se ulogovati i kada se ulogujete tu stranicu stavite u favorite i uvek kada je otvorite gore vam pise "surf ads" i kada otvorite tu stranicu ponudi vam dvadesetak novih adresa,dovoljno je da kliknete na adresu otvara se prozor i gore meri vreme od 30 sekundi kada istekne vreme napise done i stiklira ga onda otvorite drugu stranicu, nikada ne otvarajte vise od jedne stranice nece vam racunati za placanje. svaki prozor daje 1 americki cent.kada sakupite 10 dolara ponude vam formular da upisete adresu da vam posalju cek.
vazno je da se registrujete preko ove adrese http://bux.to/?r=vasapepi jer onda i ja dobijam po jedan cent od onoga sto vi gledate.
onda sledi sledeci korak.udjete na sajt http://bux.to ulpgujete se pa nadjete gde pise
to refer otners i pise vase ime to jest vas username za ulazak to iskopirate pa onda napisete jedno ovakvo pismo i svako ko se registruje preko vas ima zaradu samim tim imate i vi zaradu a i ja i to funkcionise cekovi stizu na kucnu adresu.a potrebno je odvojiti samo desetak minuta dnevno posto mozete da otvarate stranice svaka 24 casa.u svakom trenutku mozete pogledati vasu zaradu. na gornjoj liniji sajta pise My State tu pise koliko ste vi zaradili direktno a koliko ste zaradiki od vasih referala koji su se prijavili preko vas.

Ovaj kolega sa šmajserom u avataru... zaboravio sam nick.... je skroz u pravu. Aški, što se preciznosti tvog knjigovođe tiče, verovatnija mi je teorija da imaš relativno mali promet i mali broj radnika, zbog toga malo plaćaš i doplaćuješ. To nije uvreda, i ne bih želeo da je tako tumačiš.
Ova lepljiva tema mi se još najviše sviđa. Svaki put kada nam je država nešto pomagala, preselo mi je. Imam jedno konkretno pitanje. Koja je praktična svrha "Akta o proceni rizika radnog mesta" osim što ga pokazuješ inspektoru za zaštitu na radu kada traži? Naravno i to se plaća.... 6-25 hiljada po svakom radnom mestu.... za sve delatnosti!

Dalje... ako u firmi radi više od 9 zaposlenih, morate imati u kolektivu lice odgovorno za poslove bezbednosti na radu, koje mora da položi državni ispit iz te oblasti i koji će to lice naravno platiti 26 hiljada opet državi. Međutim, kada neko nastrada od radnika, opet je odgovoran direktor, a ne to lice... Ista priča, kao i kod knjigovodtstvenih grešaka.

Gde odoste u četovanje....
@ ultrazvuk- Jeste mala sam i nameravam da takva i opstanem da ne bih morala da se bakćem sa debilanama sa kojima se ti bakćeš. U pravu si -neki propisi su nam toliko van pameti da čovek jednostavno ne zna ni zašto su doneseni osim da nam se uzmu pare.

Evo vam nešto za rubriku Verovali ili ne. Ja sam proletos otvorio preduzetničku radnju i do danas nisam od poreske dobio PIB (iako sam više puta urgirao) međutim ovih dana sam dobio opomenu kako treba da platim 8.500,oo din osnovnog duga i 55.000,oo din kamate išao sam u poresku i ljubazno ih zamolio da mi kažu sa kojeg računa da platim "dug" zato što nemam PIB te mi ga nijedna banka nije htela otvoriti. Rekli su da platim opštom uplatnicom (što je protivzakonito). Ja sam sve to pokupio otišao kod advokata i tužio poresku upravu za štetu i izgubljenu dobit, jer ako oni tvrde da sam toliko dužan za porez kolika bi mi onda bila zarada (da mi nisu smetali):lol:
E sad ljudi kažu da sam zauvek puko sa poslom,jer kao ne sme njih niko da tuži, međutim ja mislim da nije tako,čujem ovih dana da je jedna službenica poreske uprave dobila prekršajnu kaznu a protiv još dvoje se vodi postupak (zbog mene). Tako da mogu da vam kažem da oni nisu svemogući i kad rade protivzakonito treba ih lupiti po prstima. Problam je kod nas što niko neće da ih tuži.:gace:

Imam pitanje... vezano za klasifikaciju delatnosti, nadam se da sam izabrala dobru rubriku za moje pitanje.

Dakle, da li šifra delatnosti 52610 i / ili 52630 zahteva fiskalnu kasu i fiskalizaciju?

Hvala

Трговина на мало у продавницама које поштом достављају наручену робу
Ова делатност обухвата:
- трговину на мало производима који се купцу достављају поштом, а који
су наручени на основу огласа, каталога, модела или неког другог
средства оглашавања

Na ovu delatnost ne bi se trebala primenjivati odluka o fiskalizaciji,ali čisto sumnjam da ćeš to dokazati divljim inspektorima koji upadaju metodom šerifa sa divljeg zapada. Ako hoćeš da se baviš ovim,moj savet ti je nemoj se uopšte registrovati nikako. Daj oglas kao fizičko lice i zakupi poštanski fah,pare uzimaj pouzećem preko pošte. I da te uhvate prva kazna je 5000,00 din.za fuzičko lice. Plati kaznu i nastavi po starom. Prva kazna za pravno lice je 50 000,00 din.+5000,00 tebi kao direktoru,a naći će ti nešto da te kazne+što možeš dobiti i krivičnu kao direktor (kao lopov koji je nešto ukrao),a kao fizičko lice (bez firme) ideš na prekršajnu odgovornost (kao za pogrešno parkiranje). Poslušaj mene i nećeš se kajati.z:poz:

Back