2000e za avanturu tragaca

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.519
Za 2000e imali bi ste rezervisana prenocista u hotelima , ali ne i prevoz dok bi tragali za resenjima zagonetki i misterioznih uputstava gde vam je sledeca istorijska tacka na putovanju...
Ako omasite, prenociste gde se zadesite organizujete i placate sami...ako ne omasite , pratite putovanje po svetu od tacke do tacke, dobijate turisticke izlete u svakom ciljnom mestu , i ostajete u njemu nekoliko dana..

Avantura Svet , vrsta turistickog putovanja koja za 2000e donosi vrednost visestruko vecu , i posto ima vise turista, dozvoljena je saradnja izmedju njih, samo sto nemaju svi iste ciljeve, ali se delimicno preklapaju sto donosi ustedu organizatoru , a pomoc avanturistima..

Za 2000e imali bi ste rezervisana prenocista u hotelima , ali ne i prevoz dok bi tragali za resenjima zagonetki i misterioznih uputstava gde vam je sledeca istorijska tacka na putovanju...
Ako omasite, prenociste gde se zadesite organizujete i placate sami...ako ne omasite , pratite putovanje po svetu od tacke do tacke, dobijate turisticke izlete u svakom ciljnom mestu , i ostajete u njemu nekoliko dana..

Avantura Svet , vrsta turistickog putovanja koja za 2000e donosi vrednost visestruko vecu , i posto ima vise turista, dozvoljena je saradnja izmedju njih, samo sto nemaju svi iste ciljeve, ali se delimicno preklapaju sto donosi ustedu organizatoru , a pomoc avanturistima..
To tvoja ideja ili je neko već organizovao?
Ostavi link do toga ako postoji, možda neko hoće.

ja izrazito volim tu vrstu team buildinga i najsrecnija sam kada nam organizuju ili organizujem tako nesto...
upoznas mesto, interesantno ti je...trazis ovo, ono...treba da provalis neku zagonetku, misteriju...
skinula sam davno jos neku aplikaciju i za Srbiju celu...ne znam da li jos postoji...
a citala sam da to postoji svuda u svetu i na svetskom nivou...

ovako kao ideja nije losa, uz par izmena i dopuna... :)

Ne znam, ali mislim da postoji sos broj , koji pozoves i onda ti se ta etapa ne racuna, tj ides u 3 kategoriju hotela, a ne 5tu...
To je zamisljeno kao motiv, a sad sto su u Srbiji navikli na namestene igre, to i nije u Srbiji organizovano...

Back