20.Октобар, Дан ослобођења нашег главног града

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Интерсатно да се ти увек само са Хрватима слажеш, и да само они деле твоје мишљење. Кад на то додам Соњу Бисерко којој се дивиш- сттвар је јасна.

Запамти већ једним да сам ја Југословен, тако се изјашњавам на пописима цео живот, тако да је мени сасвим небитно да ли је неко Хрват или Србин, Ром или Србин, Бошњак или Србин, итд.

Свим Београђанима нека је срећан Дан ослобођења, 20. октобар!
СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ!

Pogledajte prilog 308083

Дан ослобођења мог Београда, аи мој рођендан :) Да се слави бре :)

Sto si tako neurozan,iskuliraj popi pivo

Малопре се драо о "великом стратишту" народних непријатеља '44те "на месту стадиона фудбалског клуба Обилић" и о осталим "великим Титовим злочинама", а на радију "Фокус" када су га као слушаоца укључили у контакт емисију под називом "Србија говори", па се још није смирио. Још седативи нису достигли пуну концентрацију у крви. Какво бре пиво, он не сме алкохол да пије уопште, одма' направи њесра у згради где живи и правац специјална затворска болница у цезеани на меру лечења.

Малопре се драо о "великом стратишту" народних непријатеља '44те "на месту стадиона фудбалског клуба Обилић" и о осталим "великим Титовим злочинама", а на радију "Фокус" када су га као слушаоца укључили у контакт емисију под називом "Србија говори", па се још није смирио. Још седативи нису достигли пуну концентрацију у крви. Какво бре пиво, он не сме алкохол да пије уопште, одма' направи њесра у згради где живи и правац специјална затворска болница у цезеани на меру лечења.

Ahahahahhaha

Не славе људи улазак партизана него протеривање нациста од стране руских трупа, и онда су људи изашли на улице не да поздраве партизане него Русе, није фер да се кријете иза њихових леђа кад сте се са Русима посвађали 1948. и кад вам је дефинитивно спала антифашистичка маска и указало се одвратно лице преобучених усташа.

Ajde ne brukaj se, ljoticevac.

Pripadnici najelitnijih Hitlerovih jedinica ostavili su kosti izmedju ostalog i podno Avale, nakon borbi sa nasim, srpskim i jugoslovenskim partizanima.

Ko se vlastitih oslobodilaca, sunarodnika stidi, bolje od okupacije i ne zasluzuje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back