Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Te trudne zene kad su isle doktoru jeli iko pitao za oca djeteta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada ništa nije radio ...
Haha..sto se ismija.Neko ga zna iskoristit.Oparit ga.Шта да ради кад му ђока ради !?
Свако са таквим апаратом треба да зна
да те жене воле док ствар функционише.
Кад престане - убију те !
i onda bi ona robijala za ubistvo.ne shvatam majku tih cerki
prvo spavanje nakon prvog silovanja mi se ne bi probudio
Cela prica je vrlo povrsna i sumnjiva...lika je prijavila tek prva cerka, a zakljucke o silovanju su doneli sami psiholozi.Nema smisla ovo.
Izvinii. .ali mislim da su skontali kako da se opare lako.Ici doktoru I ne recI sta zive.Cela prica je vrlo povrsna i sumnjiva...lika je prijavila tek prva cerka, a zakljucke o silovanju su doneli sami psiholozi.
Znaci nema prva druga...peta generacija pocerki nego dve ili tri koje su rodile 10toro dece i ni jedna nije isla ni kod lekara ni u skolu, ajd deca nisu znala, ali pocerke su izlazile i cak da su htele davno bi ga ubile da ne odgovaraju, jer ako je neko izveo zakljucak da im je pretio vatrenim oruzjem lako je doci do zakljucka da su ga ubile u samoodbrani ili da zastite sebi bliske rodjake.
Verovatnije je da su pricale, ali da niko nije hteo da se mesa, pa ni oni koji su bili zaduzeni....dok nije izaslo iz sredine koja nije normalna, pa je na drugom nivou tek smislio neko da to nije u redu....zato nije vredelo ni prijavljivati ni ubiti ga, jer sama sredina bi ih osudila....a verovatno da ni zene medjusobom nisu bile u dobrim odnosima, pa nisu mogle da se dogovore...
Ovo je svakako za osudu cele sredine u kojoj su ziveli, tako da nije samo on psihopata nego je to bolesno drustvo...Shakal?
Nemogu vjerovati da bi neko ovo dopustioPricam o sredini u kojoj zive, nista bolje nije nigde, gde god ima nekih lokalnih mocnika oni odredjuju kako da se zivi....a ovog lika je podrzavala ta zajednica, jer im je moral na nivou prihoda....
Ima na netuImali neko makar list dnevnika, da pošalje sliku, znači moram to da pročitam! Stvarno ne znam šta im je u glavama.
E hvala na linkuIma na netu