20 godina silovao ženu i njene ćerke, napravio 11 dece...( strahota )

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne shvatam majku tih cerki

prvo spavanje nakon prvog silovanja mi se ne bi probudio
i onda bi ona robijala za ubistvo.
sto je silovana nije abolicija za ubistvo sa predumisljajem osobe koja nije sposobna da se brani ma kakav monstrum ta osoba bila.

ali je trebala da prijavi.

ovo su cudni psiholoski odnosi koji su tu vladali.

Nema smisla ovo.
Cela prica je vrlo povrsna i sumnjiva...lika je prijavila tek prva cerka, a zakljucke o silovanju su doneli sami psiholozi.
Znaci nema prva druga...peta generacija pocerki nego dve ili tri koje su rodile 10toro dece i ni jedna nije isla ni kod lekara ni u skolu, ajd deca nisu znala, ali pocerke su izlazile i cak da su htele davno bi ga ubile da ne odgovaraju, jer ako je neko izveo zakljucak da im je pretio vatrenim oruzjem lako je doci do zakljucka da su ga ubile u samoodbrani ili da zastite sebi bliske rodjake.
Verovatnije je da su pricale, ali da niko nije hteo da se mesa, pa ni oni koji su bili zaduzeni....dok nije izaslo iz sredine koja nije normalna, pa je na drugom nivou tek smislio neko da to nije u redu....zato nije vredelo ni prijavljivati ni ubiti ga, jer sama sredina bi ih osudila....a verovatno da ni zene medjusobom nisu bile u dobrim odnosima, pa nisu mogle da se dogovore...
Ovo je svakako za osudu cele sredine u kojoj su ziveli, tako da nije samo on psihopata nego je to bolesno drustvo...Shakal?

Cela prica je vrlo povrsna i sumnjiva...lika je prijavila tek prva cerka, a zakljucke o silovanju su doneli sami psiholozi.
Znaci nema prva druga...peta generacija pocerki nego dve ili tri koje su rodile 10toro dece i ni jedna nije isla ni kod lekara ni u skolu, ajd deca nisu znala, ali pocerke su izlazile i cak da su htele davno bi ga ubile da ne odgovaraju, jer ako je neko izveo zakljucak da im je pretio vatrenim oruzjem lako je doci do zakljucka da su ga ubile u samoodbrani ili da zastite sebi bliske rodjake.
Verovatnije je da su pricale, ali da niko nije hteo da se mesa, pa ni oni koji su bili zaduzeni....dok nije izaslo iz sredine koja nije normalna, pa je na drugom nivou tek smislio neko da to nije u redu....zato nije vredelo ni prijavljivati ni ubiti ga, jer sama sredina bi ih osudila....a verovatno da ni zene medjusobom nisu bile u dobrim odnosima, pa nisu mogle da se dogovore...
Ovo je svakako za osudu cele sredine u kojoj su ziveli, tako da nije samo on psihopata nego je to bolesno drustvo...Shakal?
Izvinii. .ali mislim da su skontali kako da se opare lako.Ici doktoru I ne recI sta zive.

Mene zanima gde je otac tih kćerki od te žene.
Kako nikad nije video tu svoju decu?
Čak i da se ona posle razvoda odselila negde dalje.Neverovatno je da je on izgubio kontakt sa svojom decom.
Ili ga uopšte nije bilo briga.Ima i takvih.

Tako to biva kad se žena razvede,pokupi decu pa onda uđe u novi brak.
I ovaj slučaj uopšte nije redak.
Ima toga i u Evropi.Da se ne misli da je to neka izolovana J.Amerika.
Bilo je u Austriji isto čitao sam.
Jadna deca stradaju.
Da sam ne daj Bože na mestu tog oca ubio bih i njega i nju i odrobijao ih oboje.
I robija je za ljude.

Back