Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li bilo sta normalno iz te Amerike?Čvč....
odakle tebi ta suluda ideja da ce ga neko dovatiti i da nece preziveti luditze jednaИ добије само 20 година,које свакако неће проживети кад га дохвате остали робијаши,али опет.. Па побио би му и ширу и ужу фамилију.
зато што није Чарлс Бронсон да блеји целу робију у самици.odakle tebi ta suluda ideja da ce ga neko dovatiti i da nece preziveti luditze jedna
to mi normalni tako reagujemo..vidis koliko ludaka okolo strahota..ne shvatam majku tih cerki
prvo spavanje nakon prvog silovanja mi se ne bi probudio
ja ne znam o cemu ti toзато што није Чарлс Бронсон да блеји целу робију у самици.
Бежи тупсонеja ne znam o cemu ti to
i sta hoces da kazes
zamolicu vas da se ponasate kolegaБежи тупсоне
ali odbice mu od kazne ono vec provedeno u zatvoru.ma njega treba ,,zavezati za taj donji deo i obesiti da ga boli...И добије само 20 година,које свакако неће проживети кад га дохвате остали робијаши,али опет.. Па побио би му и ширу и ужу фамилију.
ima...čili papričiceIma li bilo sta normalno iz te Amerike?
Kako li odmerise i onih 8 meseci?Nikada ništa nije radio, a živeo je od dodataka koje je dobijao za svako dete koje je imao, prenosi lokalni list Aire de Santa Fe.
Komisija od troje sudija bezuslovno i jednoglasno osudila ga je u petak 24. septembra na 20 godina i osam meseci zatvora.
Da pocnu vristat neko bi cuo.Podsjeti me na onog sto je navodno silovao prije 20 godina.Nisu nikom mogle reci.Nisu mogle da pobegnu sve te godine