20.000 homoseksualaca stize u Beograd!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvodis gluposti...
Kao prvo Serifovicka se nikada nije izjasnila kao gej, to sto su je zapadnjaci sa svojim poremecenim vrednostima proglasili za gej ikonu njihov problem. Da izgleda ko bokser izleda!:D

Drugo, moze da se glasa ko za koga hoce, pa ako si gej i 'oces da glasas za Tomu, glasaj!

Trece, podrzavam pravo na slobodno seksualno opredeljenje, ali javno propagiranje neprirodnih pojava ne! Ako 'oces j*** se sa kim hoces, al' nemoj da se hvalis ako si skerenuo sa prirodnog puta.

Ponekad bi bilo dobro da prvo pročitaš moje postove, pa da onda kreneš tako "đonom" i izrazima tipa "Izvodiš gluposti"...

Bar ne bi napisao ovakve "pametnosti" :)

Ja kad bi se plasio hrvatica i madjarica nosio bi sprej za komarce ;) a tebe nisam nista pitao, bas kao ni ovog kamenjara, znam ja da ste vi nacionalne manjine u koaliciji ali lakse to malo, mnogo se isticete ;) a to nije dobro
nemas ti sta mene da se plasis ili ne,ali bi mogao da prekines da sikaniras ostale forumase.
obzirom da si sav jadan i fin kada drugi tebe vredjaju,a jedan jedini prikladan post ne mozes da napises,a da pri tome nekoga namerno ne uvredis :neutral:
a ti samo nastavi dalje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back