2 besplatne izrade sajta

Ljudi hvala puno na savetima ali ja nisam otvorio ovu temu da bih "ucio" na necijem sajtu, ovo je vise bila zamisao da se malo procujem i izreklamiram na ovom forumu, a ujedno da spojim korisno i da popunim malo portfolio. :)

E sad, ako niko nece ovde uvek ce se naci neko drugi na drugom mestu.

Upravo tako ali kad vec ucis zasto bi uopste nekome radio nesto zasto ne radis kao i mnogo veci i jaci dizajneri od tebe, kao sto su mnogi radili dizajn za facebook tako i ti odradis dizajn za neki sajt bolji od toga koji je sad i postavis u portfolio i tako i vezbas.

Upravo tako ali kad vec ucis zasto bi uopste nekome radio nesto zasto ne radis kao i mnogo veci i jaci dizajneri od tebe, kao sto su mnogi radili dizajn za facebook tako i ti odradis dizajn za neki sajt bolji od toga koji je sad i postavis u portfolio i tako i vezbas.

Slazem se sa tobom i u pravu si, to je jedan od dobrih nacina. A evo skoro sam ponudio jednoj agenciji, koja se bavi iskljucivo oglasima i izdaje ih u stampanom izdanju u nekoliko gradova Srbije, i imaju neki sajt odradjen u html-u u tabelama pre ko zna koliko godina ciji je dizajn katastrofalan. I vlasnik je bio voljan da odradim redizajn i takodje je hteo sajt gde korisnici mogu da se registruju i kace oglase, tako da sam digao cms i poceo da radim i uskoro zavrsavam. Tako da se nadam da je to dobar vid reklame a i ujedno popunjavam portfolio polako,

Back