1899

Je li gleda neko? Sad sam pustio pilot.

Odgledao 15-ak minuta. Deluje vrrrrrlo interesantno.

@Nina @Tzar
Odgledao sam prvu epizodu jos za vikend, ali ne stizem da gledam dalje.

Deluje dobro, mracno, kao i ta vremena.

Mada mi je glavni utisak koliko je lepa Emily. Cak ono na pocetku kad spusti kosu izgleda super. Bila je lepa i u Badlandsu, ali kad je to bilo. Izgleda bolje nego ikad.

A drugar koji je odgledao do kraja kaze da je prevazisla Cloud Atlas i The Fountain, a Inception je mala beba za ovo.

Nista mu nije bilo jasno. :D

Ali gledacu dalje pa cemo da vidimo. :D

Одгледао све, није лоше и фино је урађено али је тема више пута виђена, видећете на крају. Мало је остало нејасно па има вероватноће да ће да наставе, бар још једну сезону.

Одгледао све, није лоше и фино је урађено али је тема више пута виђена, видећете на крају. Мало је остало нејасно па има вероватноће да ће да наставе, бар још једну сезону.
Planirane su 3 sezone. Samo se čeka da Netflix obnovi.

Jako lepo skockano, pomalo kao sah i enigmatika, moraju da se povezu sve tackice, pola posla naracija cini, druga polovina - vase pamcenje. ;)
Bez tog celog rada deluje nepotpuno, a zapravo nije, vec je bas u 8 epizoda sve zaokruzeno, samo sto je ostavljen prostor za jos i raduje me sto ce tog i biti..:)
Voleo bih da vidim kako ce cela prica stvarno da se zavrsi, otprilike kao trilogija Matrixa, s tim sto bi ovo bio kao taj neki 1.deo, najjaci onaj. ;) No,ajd, idemo.. :cool:

Bože me sačuvaj i sakloni... :pop: Na silu odgledala par epizoda i ne da
me ne zanima kako će da se završi serija, nego ne mogu da opišem...

Boze te sacuvaj, promasila si poprilicno jednostavnu poentu za shvatiti, spektakularnu za videti, intimnu i duboku za doziveti, na samom kraju poslednje epizode. ;) :cool: :):plez:
Ukusi su različiti.
Nisu uspeli da me zainteresuju za priču.

Vi ovde ste me zainteresovali, ali se ne da gledati ono turobno, besmisleno
tumaranje kroz hodnike i brodske kabine. Likove kao da su sa ulice pokupili
koliko su nebitni i samo sam čekala kada će se pretvoriti u zombiće koji će
se pobacati sa palube na komandu.

Back