18 Godina - Emigacija u Kanadu

Trust_no1

Početnik
Poruka
1
Imam 18 godina, i zeleo bih da emigriram u Kanadu. Voleo bih da mi napisete smernice u kako da usmerim svoje obrazovanje i sve ostalo sto bi mi pomoglo prilikom apliciranja.
Trenutno idem u ekonomsku skolu, smer trgovinski tehnicar (4. stepen), engleski govorim sasvim ok, zdrav sam. Moji roditelji imaju kumove u Kanadi, koji su tu vec desetak godina.
Sta mislite da li da idem na neku visu skolu, zanat, neko drugo zanimanje, uglavnom na neke poslove koji se najvise traze u Kanadi. Recite mi sta da radim sad u Srbiji, radi lakseg odlaska odavde.

Hvala unapred na odgovorima :)

Ekonomska skola je najgora skola koju si mogao da izaberes.

U kanadi postoji puno univerziteta koje ja zovem diploma mills kroz imigraciju koje ce ti rado uzeti pare I to ti eventualno moze biti ulazak u Kanadu.

Pitanje je da li imas para. Skolovina plus jedno $20,000 na knjizici?

Ekonomska skola je najgora skola koju si mogao da izaberes.

U kanadi postoji puno univerziteta koje ja zovem diploma mills kroz imigraciju koje ce ti rado uzeti pare I to ti eventualno moze biti ulazak u Kanadu.

Pitanje je da li imas para. Skolovina plus jedno $20,000 na knjizici?

de si sad naso 20 soma na knjizici
treba minimum 10.....ako ima vise super al ne mora, neka zaradi tamo ostatak uostalom
ako pricamo o zvanicno trazenoj sumi
ili ti mislis u smislu zvanican minimum plus za studije, onda mu dodje ta tvoja cifra

nego meni postavljac nije jasan kako zamisljas da ti mi kazem cime da se bavis
imas zvanicnu njihovu listu deficitarnih zanima procitaj je, tvoja struka nije od tih nigde, niti imas minimum godinu radnog staza, ostaje ti studiranje za pare
a sta hoces da budes kad porastes to sam moras da ukopcas, do tada se drzi srbije :lol:

Back