Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
ja i jesam tamo...jednom nogom...
'Ajd, leba ti, pokreni i tu drugu, i skini nam se s qrca više. Usreći i sebe i nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja i jesam tamo...jednom nogom...
'Ajd, leba ti, pokreni i tu drugu, i skini nam se s qrca više. Usreći i sebe i nas.
Ti,si za Verovali ili ne.
Imas samo trecu nogu.
nemoj da srichesh dok chitash...propushtash slova...a onda ne razumesh shta si prochitala...
imam OBE noge...i trecu...za verovali ili ne...![]()
nisam sam...ima nas ...'ocemo...skinucemo vam se s' ***** brzo...don't worry...be happy
На данашњи дан пре четри године извршен је један од највећих злочина над србима на косову и метохији.
800 кућа је спаљено,око 900 голоруких људи повређено и 34 српских православних цркава је уништено.Док светски медији и данас ништа о томе не говоре...
na danashnji dan 17.03....
- Dan svetog Patrika
- Proglashena Kraljevina Italija
- Dalaj Lama pobegao u Indiju
pet puta vise kuca je spaljeno samo u juznom delu mitrovice, desetina hiljada mitrovcanaca proterano i povredjeno, na stotine ubijeno, i nekoliko verskih objekata unisteno, od nekih nije ostalo nikakvih tragova.
ali srpski mediji o tome nista ne javljaju.
На данашњи дан пре четри године извршен је један од највећих злочина над србима на косову и метохији.
800 кућа је спаљено,око 900 голоруких људи повређено и 34 српских православних цркава је уништено.Док светски медији и данас ништа о томе не говоре...