17.3.2004

На данашњи дан пре четри године извршен је један од највећих злочина над србима на косову и метохији.
800 кућа је спаљено,око 900 голоруких људи повређено и 34 српских православних цркава је уништено.Док светски медији и данас ништа о томе не говоре...

pet puta vise kuca je spaljeno samo u juznom delu mitrovice, desetina hiljada mitrovcanaca proterano i povredjeno, na stotine ubijeno, i nekoliko verskih objekata unisteno, od nekih nije ostalo nikakvih tragova.
ali srpski mediji o tome nista ne javljaju.

Ама људи. Видим да пише оригинал поставио Сановник, па онда ово што је рекао овај Ној. да ли је то грска која се јавља само код мене
Ја нисам рекао то Ја и јесам тамо... једном ногом...

pet puta vise kuca je spaljeno samo u juznom delu mitrovice, desetina hiljada mitrovcanaca proterano i povredjeno, na stotine ubijeno, i nekoliko verskih objekata unisteno, od nekih nije ostalo nikakvih tragova.
ali srpski mediji o tome nista ne javljaju.

ne ademe.ubijeno je preko 30 milona albanaca i spaljene su njihove vizantijske crkve inace vasa kulturna bastina.
a cak je i beli medved proteran...

На данашњи дан пре четри године извршен је један од највећих злочина над србима на косову и метохији.
800 кућа је спаљено,око 900 голоруких људи повређено и 34 српских православних цркава је уништено.Док светски медији и данас ништа о томе не говоре...

:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Нажалост. То што се десило..... Немам речи као и свако нормалан.....

Back