16 tinejdžera bez svesti sa Ade prevezeni na VMA

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.920
Grupa maloletnika, tačno njih 16, koji su noćas sa Ade Ciganlije, prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju u besvesnom stanju, puštena je jutros kućama

Neki od njih ulazili su i u vodu, prenose beogradski mediji.

Ona su, nakon potpunog treženjanja, iz ove zdravstvene ustanove puštena jutros oko 5 sati.

Još nije poznato šta je konkretno dovelo do toga da deca ostanu bez svesti. Istraga je u toku, a kako smo noćas objavili,
tri patrole PU Čukarica su na Adi priveli konobare i menadžera bara. Utvrđuje se ko je i šta davao maloletnicima da konzumiraju.

Sve se, da podsetimo, izdešavalo oko ponoći. Od svih prevezenih, devet osoba je bilo bez svesti.
Neke od njih su i roditelji prevezli u bolnicu koji su došli dok je sve trajalo.

Sumnja se da im je stavljeno nešto u piće. Imaju trovanje i svima su se javili isti simptomi.
https://www.telegraf.rs/vesti/beogr...ka-koji-su-bez-svesti-sa-ade-prevezeni-na-vma

Pre svega sta ce maloletnici iza ponoci na Adi i da li jedozvoljeno tocenje pica maloletnicima posle 22 h ?
I šta se to danas dešava sa decom koja su do juce malte ne piškila u pelene da sa 15 godina izigravaju odrasle osobe
Bolje reci šta se dešava sa njihovim roditeljima,kada im se deca opijaju, drogiraju ili budu predmet zlostavljanja

Šta će maloletnici iza ponoći na Adi... Pa šta će, bili u izlasku. A nije ih bilo tu i pre 20,30,40 godina? Nego retko bude nekih tako većih incidenata pa se i ne pominje. Moguće da su pili točeno pivo a ona točilica nije bila ispravna pa se pomešao gas. Jel moguće nešto tako uopšte?
Moze biti da su inhalirali ljepilo ili benzin, ne znam.

Bolje reci šta se dešava sa njihovim roditeljima,kada im se deca opijaju, drogiraju ili budu predmet zlostavljanja

Најлакше је окривити родитеље, јер ако окривимо децу, испадамо лоши, па са себе скидамо одговорност тиме што окривимо родитеље а не децу.

Него, Нина, да те питам.

Јесу ли твоји родитељи у твојој ранијој младости увек знали где си и шта радиш, и јеси ли радила глупости за које они нису знали?

Јесу ли они криви што нису знали за неке твоје глупости, које су можда биле мале, али су могле да изађу и на велико.

Зар би они били криви за то?

Vrlo moguce da su miksali vino i diazepame.
Par puta sam kao klinac to radio, doslovno zaspes kao klada.
Sad kako sam u terapiji neka cetiri mjeseca zbog anksioznosti ujutro pijem escitalopram, a navecer za spavanje su mi dali diazepam.
Prije nekoliko tjedana sam izbacio diazepam u potpunosti.
Prvo sam pio normabel od 10 mg. prije spavanja, ujutro bi bio kao zombi, pa sam na svoju ruku smanjio na 5 mg. da bi ga nedavno potpuno izbacio.
nemam vise napadaje panike navecer, izgleda da je escitalopram proradio kako trerba.

Pre svega sta ce maloletnici iza ponoci na Adi i da li jedozvoljeno tocenje pica maloletnicima posle 22 h ?
Nije dozvoljeno točiti maloletnicima alkoholna pića ni pre 22h.

I šta se to danas dešava sa decom koja su do juce malte ne piškila u pelene da sa 15 godina izigravaju odrasle osobe
Pa to je uvek bilo tako - sa 15 nit si klinac, nit si odrastao - di ćeš gore od toga...

Pa jes, oni su rekli gde idu i šta će da rade...
Standardan odgovor je: -Idemo da blejimo malo, ne znamo još gde ćemo, videćemo...

P.S.
A ne verujem da je sve to slučajno, gazda je to uredno organizovao, stoka ne bira način da zaradi par evra više.
Ošašavio bih ga od kazne - i novčane i zatvorske, kvalifikovao bih ovo kao pokušaj ubistva.

Nije tema za smijanje ali svaki put kada cujem ovo sjetim se pjesme....

Dobra asocijacija.
Mene i na ovo
https://youtu.be/4Hv7ticWWKY

Nadam se da je samo alkohol i da će posledice biti privremene.

Bio je pre nekih dve godine slučaj da je neka devojka iz matematike gimnazije umrla od jedne tablete.
Potanje šta sve unutra smućkaju.
Bio je i jedan lik kojeg znam iz viđenja, uzeo je nešto što mu je spržilo mozak. Ugojio se strašno i izgledao kao da je u nekom drugom svetu. Posle par godina je umro.
Nažalost omladina je sve izloženija raznoraznim sredstvima.
Treba češće da se piše o tome.

Најлакше је окривити родитеље, јер ако окривимо децу, испадамо лоши, па са себе скидамо одговорност тиме што окривимо родитеље а не децу.

Него, Нина, да те питам.

Јесу ли твоји родитељи у твојој ранијој младости увек знали где си и шта радиш, и јеси ли радила глупости за које они нису знали?

Јесу ли они криви што нису знали за неке твоје глупости, које су можда биле мале, али су могле да изађу и на велико.

Зар би они били криви за то?
da ne širim pricu..da, 90% su znali gde sam i sa kim sam,
onih 10% nisu ,ali su imali poverenje u mene da necu napraviti ovakve ili slicne gluposti

Nema trika da su samo od cuge popadali, ozbiljno treba da se otruješ da bi izgubio svest. I ja sam za noć znao Boga oca da popijem, baljezgao, povrćao, padao.. Ali nikad nisam ostao bez svesti. Ovi su još neku gudrovinu konzumirali uz piće.
Mislim da je stari dobri diazepam u pitanju.

gle opet sam budan
a plavi zrak je stvarno čudan
jer kad spava cijeli grad
samo ja sam budan tad
spavaju mame i spavaju bebe
spavaju pe*deri i spavaju trebe
dok ležim tu i ne znam za sebe
dok ležim tu i čekam tebe

norma belle
norma belle
odvest ću te u hotel
ti i ja i litra viskija
spavat ćemo do sisveta

norma belle
norma belle
you can save me i can tell
come baby take me straigth to hell
norma belle
norma belle

Mislim da je stari dobri diazepam u pitanju.

gle opet sam budan
a plavi zrak je stvarno čudan
jer kad spava cijeli grad
samo ja sam budan tad
spavaju mame i spavaju bebe
spavaju pe*deri i spavaju trebe
dok ležim tu i ne znam za sebe
dok ležim tu i čekam tebe

norma belle
norma belle
odvest ću te u hotel
ti i ja i litra viskija