Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Ala ti je trebalo da shvatiš. EL OU EL.Jao ..Vidi avatar ..I onda pročitati nick ..
I ono će nekoga da tepa patofnom...
Mislim , svete palančinkova....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ala ti je trebalo da shvatiš. EL OU EL.Jao ..Vidi avatar ..I onda pročitati nick ..
I ono će nekoga da tepa patofnom...
Mislim , svete palančinkova....
ova lista je potpuno pogresna.16.I najpametnija životinja, zaslužena na ovoj listi je vrana ili gavran. Ove ptice razumeju dosta ljudskog jezika, mogu naučiti da pričaju i izvode trikove. Toliko su pametne, da su i misteriozne. Mogu prepoznati zvuk koji su čuli pre dosta godina, ili neku facu na primer. Imitiraju zvukove drugih ptica i zbivaju šale na račun njih. Imaju 6-8 vokalizacija i dosta komuniciraju jedni sa drugima. Inteligencija: 7 godišnje dete.
Na osnovu mog istraživanja, i iskustva sa životinjama ova lista je 99% tačna i to možeš sam proveriti.ova lista je potpuno pogresna.
šimpanza,slon,delvin
Takođe, ne mora svaka informacija biti tačna kao sat, ovo je samo procenaNa osnovu mog istraživanja, i iskustva sa životinjama ova lista je 99% tačna i to možeš sam proveriti.
https://www.thegreatprojects.com/blog/5-most-intelligent-animalsNa osnovu mog istraživanja, i iskustva sa životinjama ova lista je 99% tačna i to možeš sam proveriti.
Ok, svaki video/sajt će drugačije reći, i to je top 5, a ovde pričamo o njih 16.
ajde stavi 20Ok, svaki video/sajt će drugačije reći, i to je top 5, a ovde pričamo o njih 16.