16 dana su živeli sa mrtvom bebom, vodili je u park, slikali..

andjelija

Domaćin
Poruka
4.503
Šarlota Šakač i njen suprug Atila živeli su sa svojom bebom još punih 16 dana pošto je umrla!

Oni su proveli 12 dana sa mrtvim detetom u jednoj bolnici Velikoj Britaniji, a potom su leš deteta odvezli kući, gde su ga držali još četiri dana pre sahrane!!!

Nosila sam bebu 37 nedelja, rodila sam je i četiri dana bila s njom na intenzivnoj nezi dok se borila za život. Izgubila je bitku, a ja sam izgubila ćerku. Sve što smo voleli u životu, nestalo je. Odlučila sam da napravim sebi uspomene i objavim deo našeg putovanja.

get_image_variation.php

Ona se zahvalila svima koji su joj dali podršku na internetu.

Šarlota kaže i da je ovu priču podelila s javnošću kako bi ljudima pokazala da u britanskim bolnicama postoje takozvani "hlađeni dečji krevetići" u kojima deca mogu da ostanu i nekoliko dana nakon smrti.

http://www.kurir.rs/planeta/najbiza...bebom-vodili-je-u-park-slikali-clanak-2667483

Pogledajte prilog 426372

Šarlota Šakač i njen suprug Atila živeli su sa svojom bebom još punih 16 dana pošto je umrla!

Oni su proveli 12 dana sa mrtvim detetom u jednoj bolnici Velikoj Britaniji, a potom su leš deteta odvezli kući, gde su ga držali još četiri dana pre sahrane!!!

Nosila sam bebu 37 nedelja, rodila sam je i četiri dana bila s njom na intenzivnoj nezi dok se borila za život. Izgubila je bitku, a ja sam izgubila ćerku. Sve što smo voleli u životu, nestalo je. Odlučila sam da napravim sebi uspomene i objavim deo našeg putovanja.

get_image_variation.php

Ona se zahvalila svima koji su joj dali podršku na internetu.

Šarlota kaže i da je ovu priču podelila s javnošću kako bi ljudima pokazala da u britanskim bolnicama postoje takozvani "hlađeni dečji krevetići" u kojima deca mogu da ostanu i nekoliko dana nakon smrti.

http://www.kurir.rs/planeta/najbiza...bebom-vodili-je-u-park-slikali-clanak-2667483

Pogledajte prilog 426372
Maloumni ljudi.jeste tesko izgubiti dete,aliga i treba pustiti tamo gde mu je mesto posle smrti.I koliko vidim da je zena mlada ida polako posle zalosti misli na drugo dete koje bi mogla roditi.

Ja prema ovome imam osecaj samo naj iskrenijeg sazaljenja. Pre nego sto pocnete da pljujete i prozivate ih da su bolesni i ludi zamislite samo kroz kakvu traumu su ti jadni ljudi prosli i kakav bol su osecali kada su se odlucili na ovako jedan...cudan potez. Tacno je da oni, nazalost, nisu ni prvi ni poslednji koji prolaze kroz ovako nesto ali svi smo mi razliciti i svi tugujemo na svoj nacin.

Ja prema ovome imam osecaj samo naj iskrenijeg sazaljenja. Pre nego sto pocnete da pljujete i prozivate ih da su bolesni i ludi zamislite samo kroz kakvu traumu su ti jadni ljudi prosli i kakav bol su osecali kada su se odlucili na ovako jedan...cudan potez. Tacno je da oni, nazalost, nisu ni prvi ni poslednji koji prolaze kroz ovako nesto ali svi smo mi razliciti i svi tugujemo na svoj nacin.

izvini ali šetati mrtvu bebu, slikati se sa njom

hajde iskreno, kako bi ti reagovao da vidiš to u parku?

zaliti na ovakav nacin nije normalno,slikati se sa mrtvom bebom kao da je ziva :fdlan:

izvini ali šetati mrtvu bebu, slikati se sa njom

hajde iskreno, kako bi ti reagovao da vidiš to u parku?

Naravno da nije normalno, bas zato kazem, kroz kakvu zalost i mentalno rastrojstvo su ti ljudi prosli kada su se odlucili na tako nesto. Ti ljudi zasluzuju samo sazaljenje i saosecajnost, nikako osudu.

Моја бака је изгубила двоје деце млађих од 4 године, туберкулоза.
Сахрањени како доликује.
Ова неспособност да се прихватни реалност је симптоматична за кењкаве генерације нашег времена.

То ни раскид не може да прихвати а да не убије због рањене сујете, камоли смрт детета.

Моја бака је изгубила двоје деце млађих од 4 године, туберкулоза.
Сахрањени како доликује.
Ова неспособност да се прихватни реалност је симптоматична за кењкаве генерације нашег времена.

То ни раскид не може да прихвати а да не убије због рањене сујете, камоли смрт детета.

Kao sto rekoh, svi tugujemo na svoj nacin. Mozda si u pravu to za generacije naseg vremena ali, ipak, verovatno je i ranije bilo tako krajnje neobicnih slucajeva kao sto je ovaj samo nije bilo interneta ili drugih sredstava informisanja i dokumentovanja pa se za to nije ni znalo. Sta je tada jedan Srbin znao sta radi tamo neki Englez. Izgubiti dete je sigurno najveca tragedija koja coveka moze da zadesi i ako covek u takvom slucaju nema neku adekvatnu moralnu podrsku i pomoc, moze da u takvom slucaju nervnog rastrojstva reaguje krajnje cudno. Zao mi je zbog te situacije iz tvoje porodice .

Kao sto rekoh, svi tugujemo na svoj nacin. Mozda si u pravu to za generacije naseg vremena ali, ipak, verovatno je i ranije bilo tako krajnje neobicnih slucajeva kao sto je ovaj samo nije bilo interneta ili drugih sredstava informisanja i dokumentovanja pa se za to nije ni znalo. Sta je tada jedan Srbin znao sta radi tamo neki Englez. Izgubiti dete je sigurno najveca tragedija koja coveka moze da zadesi i ako covek u takvom slucaju nema neku adekvatnu moralnu podrsku i pomoc, moze da u takvom slucaju nervnog rastrojstva reaguje krajnje cudno. Zao mi je zbog te situacije iz tvoje porodice .

Обоје су ментално нестабилне особе, разуман човек би дете сахранио на време, затворио се у кућу неко време и одболовао своје у самоћи.
Живот те неће чекати јер време је неумољиво и нема га превише. Или правиш ново или живиш са тим да га више нема.

Рекох већ, моји су изгубили двоје. Али је четворо остало. Има за шта да се живи, ако наставиш даље.

jaooo glupa sveeetinooo
jaooo provincijo....

pa jel vi znate šta rade po Britaniji kad se rodi beba sa defektom?
ostave je da umire nekoliko dana u inkubatoru dok ona instinktivno vapi za hranom...
još to zovu nekim HUMANIZMOM

a jel znate šta radi medicina sa zdravom decom ali bez roditelja?

ovi su još i normalni - nisu ostavili bebu ludacima da je seciraju na kriške
ja stvarno imam strah od MODERNE MEDICINE
to je stecište izdresiranih bolesnika

jaooo glupa sveeetinooo
jaooo provincijo....

pa jel vi znate šta rade po Britaniji kad se rodi beba sa defektom?
ostave je da umire nekoliko dana u inkubatoru dok ona instinktivno vapi za hranom...
još to zovu nekim HUMANIZMOM

a jel znate šta radi medicina sa zdravom decom ali bez roditelja?

ovi su još i normalni - nisu ostavili bebu ludacima da je seciraju na kriške
ja stvarno imam strah od MODERNE MEDICINE
to je stecište izdresiranih bolesnika

Tacno. Danasnja medicina zdusno radi na smanjenju broja svetskog stanovnistva. "Zlatna milijarda" je krajnji cilj.
Posledice modernog kapitalizma.

Back