Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
...tj kako ste se vi proveli na koncertu?
...pogotovo oni koji su se vracali vozom...
...pogotovo oni koji su se vracali vozom...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Corto Malteze:nama je bilo super, mi smo stigli na livadu oko 17.00 dok jos nije bilo guzve, a upregli smo jednog pandura motoristu da nam cisti put, ispred cele te skalamerije na livadi jedan fin restoran pod 100 godisnjim hrastom u prirodnoj hladovini, sednemo i narucimo po telecu chorbu i po rakiju, milina...tu smo kulirali jednoo dva sata i dobro se nategli one rakije, kajsija neka, bas dobra
usli smo u 21.00 ravno, uzeli nekoliko hladnih piva i lagano kroz masu dodjosmo do otprilike sredine, zavalismo se u one udobne kozne fotelje i udri po pivu, dok se ekipa nije pojavila na bini.
veseli momci odusevljeni velikom masom ispred sebe pozdravili su nas sa hello good pepople, helloooooo serbia...odusevljenje je bilo ogromno i hrenulo je can't stop jeeeee
posle smo isli po jos piva nas sestoro jedan preferira becks, drugi jelen...haineken, amstel bocks, guinness- sve si tamo mogao da kupis, presrecan sam i prezadovoljan organizacijom. neke fine devojcice su nam donosile u toku koncerta przenice i sira. volim srbiju, ovo samo kod nas ima
posle smo se malo smorili sto su skratili koncert, ali kad smo videli da krece pljusak i posle objave iz organizacije da su javili iz californi*e da se koncert prekine jer se sprema oluja, tu smo se tek odusevili, sta ti je tehnologijapovratak je bio vise nego lagan, autoput sa osam traka i sex, magic u playeru u bg smo bili za sat.
tek sutradan na poslu cujem da su ljudi nesto razocarani, a mene popljuvase da sam blatnjav.
krivo im jer nisu bili sa nama![]()
nema tu prijateljui sta da mirise, to JESTE pljacka u velikom stilu ... i posle ka 'izvinite sto smo vam digli pare'Hahahhahaahah... Sta ste pa ocekivali od koncerta na livadi? Sve u svemu, meni ovo mirise na pljacku u velikom stilu.