14 pravila odevanja

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Pridržavate se nekih? ili se intuitivno oblačite?

14 pravila odevanja

1. Srednje dugme sakoa se zakopčava uvek, gornje po želji, a donje – nikada.

1-2.jpg

2. Na košulji ili bluzi možete da otkopčate najviše dva gornja dugmeta.

2-1.jpg

3. Minđuše treba da se slažu sa narukvicom, a ogrlica ili privesak sa prstenom. Tri-četiri ukrasa odjednom zaista je previše.

3-2.jpg

Zaklin Kenedi je tvrdila da je samo jedan "ukras" dovoljan, ali je meni to malo, mora barem dva.
Ja imam neka dva prstena, jako vredna i uvek ih imam na rukama, neupadljivi su pa kao i da ne postoje,
inace uvek nosim pozamasne biserne mindjuse, ali i nisku bisera. Mindjuse uvek cak i kada ujutru
sa psom idem u setnjuz:)

7. Izrez na bluzi koju nosite na posao ne sme biti dublji od 10 cm ispod ključne kosti

7-3.jpg

8. Kada upašete košulju u pantalone, obavezno nosite kaiš.

8-1.jpg

9. Između farmerki sa niskim pojasom i kratkog džempera ne sme da se vidi golo telo. U tom slučaju, ispod džempera obucite majicu.

9-1.jpg

Evo bas biram onu x5 icu
evo...i ja se edukujem...nikada nije kasno...ili jeste...za mene...ali nema veze...:mrgreen:

a sta ti je cela industrija mode i kozmetike? svet bi savrseno postojao i funkcionisao i bez njih...
Ne znam. Oblacim se kako zelim. Industrija robe mi je potrebna ali mode i kozmetike skoro nepotrebna. Da ne budem tako kritican ostavio bi si samo dva omiljena parfema :)

Osobno kada vidim zenu srednjih godina kada se oblaci kao tinejderica dode mi da se :bljak:pa da izgleda kao misica.

Osobno kada vidim zenu srednjih godina kada se oblaci kao tinejderica dode mi da se :bljak:pa da izgleda kao misica.
a sta ja znam...nikada me nije zanimalo ko se u sta oblaci...niti smatram da baka od 80godina mora samo da strika i da ima maramu oko glave...
meni se povraca i od tinejdzerice koja se oblaci prostacki...sve su mi kao jeftine k.urvice bez obzira na godine :)

Back