14 godina od hrvatske zločinačke akcije "Bljesak"

Kanda malkice zaboravljamo sportsko-koljačke izlete zelenih beretki
i raznih hrabrih bojovnika iz Sarajeva i Srebrenice.., pa nazad na sigurno???
Koga bre vi folirate? Šta ste mislili? Da će Srbi da ćute i da vas puštaju?
Srebrenica , Vukovar, Sarajevo su bili čist promašaj.Ti sa avatarom Marinaca,
ako se išta razumeš u vojsku, znaš kako bi bilo koja iole ozbiljna vojska
postupila u takvim slučajevima.
Pogotovo ti ,sa čijom oznakom se prsiš.Ne bi vas ostalo ni za pelcer...
Zato,bez kenyanja i uživajte u životu, pretekli ste zahvaljujući onima koje pljujete..:bye:

jesi li znao da "beli orlovi" ne umeju da lete,ja vidio..

Pričali smo o ulazima i izlazima iz naselja i o križevima koji iritiraju turke.
Isto je tako i na srpskoj teritoriji. Plus što vi gradite crkve po dvije u svakom selu!

Gdje to Srbi grade po dvije crkve?
picture.php

Sine, smanji tablete, ubise te :lol: dobio si sve odgovore, citaj lagano jer mi se ne da ponavljati.

Mijesas ono sto sam pisao o Sarajevu sa onim sto sam pisao o snajperistima, to su dva dogadjaja na dva potpuno razlicita mjesta. De se otrijezni pa da pricamo :lol:

Ti si stvarno potpuni kreten i imbicil, odkud ti to papak jedan za tablete,pa koliko vas ima kretena koji veze nemate i samo lupate.DA ZNAS ODGOVORE STO SAM te pitao ti bi odgovorio nego se krijes iza kojekakvih gluposti i LAZI.Vrati se ponovo na ona pitanja pa daj iskren odgovor.Nisi ni zreo za neki normalan razgovor.Ostani zajedno sa svojim kretenima i zivite i dalje u svojim lazima jer ste bili i ostali SRPSKI OTPAD,kukavice i obicni PAPACI.---evo ti ovaj smajl pa brisi ga dokle god oces.----
picture.php
--
picture.php
---
picture.php

Ti si stvarno potpuni kreten i imbicil, odkud ti to papak jedan za tablete,pa koliko vas ima kretena koji veze nemate i samo lupate.DA ZNAS ODGOVORE STO SAM te pitao ti bi odgovorio nego se krijes iza kojekakvih gluposti i LAZI.Vrati se ponovo na ona pitanja pa daj iskren odgovor.Nisi ni zreo za neki normalan razgovor.Ostani zajedno sa svojim kretenima i zivite i dalje u svojim lazima jer ste bili i ostali SRPSKI OTPAD,kukavice i obicni PAPACI.---evo ti ovaj smajl pa brisi ga dokle god oces.----

:eek: Vidi, ja pogodio ono za tablete... koji pacijent :mrgreen:

Ako nastavis sa nebulozama, moracemo ti pojacati terapiju. :evil:

:eek: Vidi, ja pogodio ono za tablete... koji pacijent :mrgreen:

Ako nastavis sa nebulozama, moracemo ti pojacati terapiju. :evil:

Jel koza zadovoljna?:hahaha: Jesi se istresao?:hahaha: Večeras kad u tvojoj vukoyebini nestane struje a ti opet kod koze i za par dana ćeš biti odličan..............e moj specijalac, jel si prešao na sledeći nivo ili tvoj mozgić ne može bolje............:hahaha:

Jel koza zadovoljna?:hahaha: Jesi se istresao?:hahaha: Večeras kad u tvojoj vukoyebini nestane struje a ti opet kod koze i za par dana ćeš biti odličan..............e moj specijalac, jel si prešao na sledeći nivo ili tvoj mozgić ne može bolje............:hahaha:

Neee, pa nema kod nas redukcija, nisam ja ni iz Srbije ni sa Kosova :lol:

Vidim da imas neki fetis na koze :lol: nema ti poruke bez njih, ej sirotinjo i bogu si teska :lol:

Kriza te drma a nedelja pa se nema gdje ni kupiti, a? :mrgreen:

Mutavi, ti mislis da sam Bosnjak, ili? :lol: Pa ti si veci slijepac nego sto sam mislio...

Cemu jal u srcu tvom, junace, zar anadolski geni iz tebe toliko protestuju da i slike lijepis?

Jesi za Besiktas ili za Galatu, a? :lol: Nosis li brkove?

STA JE LAKI JE NESTO NERVOZAN.Sta se nerviras limeni kretenu.Jos samo malo i saznacu ti adresu e tek onda si **** jeza u ledja,lokaciju ti znam jos samo adresa i ima da se treses ko jermenija.:rotf::rotf::rotf::rotf:--Onako ces i ti da se kupas sa njima papak.
picture.php
picture.php
[/IMG]

Back