1389 ТРАЖИ ПОМОЋ ОД РУСКОГ АМБАСАДОРА

ma yebes seselja i tomu i tadica i kostunicu.

pusti te podele.

zar ne vidis da nas sistem yebe? i to onaj atlantski, korporacijski, zapadni?

ubijaju boga u nama.

mi smo bre bili nacija sa zemljom na kojoj smo uzivali, slavili, veselili se ma kako komunjare pokusavale da to suzbiju.
a sta smo danas?
marimo li jedni za druge?

sta mislis, zasto ljudi seku prste i ostale telesne rekvizite?
pa zar nije da pokazu kako su usamljeni? kako niko ne mari za nih, da skreu paznju na svoju komsijsku muku?

druze, mnogo smo pukli.

mozemo mi to bolje, mnogo bolje.

Ovde ti je korporacija Miskovic sa satelitima.....Pusti zapadnjake-Sta mi mozemo da uradimo za sebe??????

miskovic=vlast=opozicija=EU.

sta mozemo da uradimo za nas?

well.

prvo bi mogli da saslusamo jedni druge.
ostalo ce doci samo po sebi

То је брате суштина, али тешко остварљиво.Прво се треба вратити самом себи.Схватити ко си одакле си ко ти је отац, деда и прадеда, учити своју историју, читати паметне људе, па тек онда слушати пропаганду која се пушта у медијима.

За сада је обратно.Све што се у јавности пласира прихвата се као аксиом, без употребе мозга, као да су људи клонирани.Довољно је да читаш постове овде на форуму и видиш да је то истина.

То је брате суштина, али тешко остварљиво.Прво се треба вратити самом себи.Схватити ко си одакле си ко ти је отац, деда и прадеда, учити своју историју, читати паметне људе, па тек онда слушати пропаганду која се пушта у медијима.

За сада је обратно.Све што се у јавности пласира прихвата се као аксиом, без употребе мозга, као да су људи клонирани.Довољно је да читаш постове овде на форуму и видиш да је то истина.

trosis se zplja.

ti si mi mnogo simpa, al yebiga, trosis se.

srbija je previse zaglibila u integracije, tu su obor za svinjska prava,babe u crnom, i ostala gamad koja prave debilno tj civilno drustvo, jedini lek za tu bolest je ono sto radi putin, promocija zdravog zivota, sporta, normalnih odnosa u porodici, zdrav odnos dece sa roditeljima itd.

Pa idi u Rusiju pa tamo zivi kad je tako lepo....U cemu je problem....
Odavde svi lepo odpale na zapad .Pa i onaj majmun fasisticki-Firer je zapalio u Italiju.
Bas je mogao u Rusiju-nikada ga ne bi izrucili :hahaha:,a i Mira bi mogla da mu cita svoje price za laku noc...
a ovako -izdao je kad je bilo najpotrebnije i......

Back