Boza97
Početnik
- Poruka
- 7
E imam 13 godina i jel smem da radim u teretani sa malo vecim tezinama npr 35kg biceps kad spustas ravnu sipku na dole, i jel smem suplemente da uzimam to je sve
Hvala unapred 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maaa naaaraaavnooo..kad moze ovaj mali sa 5 sto ne bi ti sa 13
http://2.***************/_512VEbm7xB0/Sh6RJEwJM2I/AAAAAAAAbg4/pp8mXLOonzQ/s400/richard_sandrak_08.jpg
E imam 13 godina i jel smem da radim u teretani sa malo vecim tezinama npr 35kg biceps kad spustas ravnu sipku na dole, i jel smem suplemente da uzimam to je sveHvala unapred
![]()
Eh pa ovako, treniram jedno mesec dana ali ne bas najredovnije, npr otiso sam na 10-11 treninga (od toga prvih 4 kardio da "omeksam"), nisu mi bas siroke kosti i malo sam mrsav. Imam 54kg (kad sam posao u teretanu imao sam 51kg) ali ne primecujem bas da sam mnogo ojacao. Mislim osecam se slabo nekad a bas tad kad se osecam slabo mogu da uradim oko 35 sklekova iz jedne serije. Ima i jacih od mene u odeljenju i trenirao sam mnogo toga, evo da kazem nesto ( ali sam sve to trenirao po maks godinu dana ) : plivanje(najduze), kosarka, fudbal, sad treniram odbojku i bb, aikido, kick-box( i to je bilo nesto dugo ja mislim ) i jos neke tako sportove... Nego primetio sam i ja i svi pored kojih prolazim da imam nekako labave, slabe i krive noge... Lekari kazu da treba da idem na vezbe za stopala i kicmu, ima li neko savet sta da radim (sramota me da idem na vezbe ide pola devojcica iz mog razreda, al ajde ako nema drugog). Imam malo veci stomak ( ponekad popijem kokakolu i tako ). Eto to je od gradje, sad moram jos da pitam gde da kupim suplemente i moze li mi neko napisati ishranu za masu za mene? ( MISICNU MASU NE SALO! )
Hvala.