11godisnja devojcica iz Jemena pobegla od kuce da bi izbegla prisilan brak

Odrasli muslimani(Arapi) se regularno zene malim devojcicama od 8, 9 godina. Imate snimke svadbi.

Muhamed je bio pedofil, pa je takva satanisticka praksa u Islamu dozvoljena i normalna.

Ne moze da bude satanisticka praksa, jer oni ne poznaju kategoriju satane, vec sejtana.

Medjutim, ovo je po njihovoj religiji ispravno. A ja necu da zabadam nos u tudje religije osim ako ne ugrozavaju moju (ratom i sl.), niti da izigravam "Amerikance" kojima je islam trn u oku ne zbog same vere, nego zbog interesa.

U Srbiji je bilo Crkveno dozvoljeno udavanje devojcica od 12 godina pa navise. Kralj Milutin je bio poznat sto je ingorisao tu preporuku crkve i sa 44 gdine ozenio Simonidu kada je ona imala samo 5 godina. Po crkvi trebalo je da ceka do 12 ...

http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:317079-Ljubavi-kralja-Milutina
I kakve veze ima taj politicki brak od pre 800 god sa ovom temu krvacanine?

- - - - - - - - - -

Ne moze da bude satanisticka praksa, jer oni ne poznaju kategoriju satane, vec sejtana.

Medjutim, ovo je po njihovoj religiji ispravno. A ja necu da zabadam nos u tudje religije osim ako ne ugrozavaju moju (ratom i sl.), niti da izigravam "Amerikance" kojima je islam trn u oku ne zbog same vere, nego zbog interesa.

Ljubim pametnu glavicu. :cmok:

I kakve veze ima taj politicki brak od pre 800 god sa ovom temu krvacanine?

"krvacanine" jel bi to trebalo da bude kao neka uvreda ?

Politicki brak isto toliko koliko i Muhamedov od pre 1400 godina , pa je Muhamed pedofil a Milutin Svetac.

Sustina je u 12 godina dozvoljenih od strane Srpske crkve za sve, a razlog tome je to sto se majka Marija udala oko toga doba za chichu od 90 leta.

Ако имају момке са 11 година онда имају момке који су им вршњаци и имају га својом вољом.
У шеријатским државама девојчице су присиљене да се удају за неког ко им може бити деда.

Upravo u tome je i problem,da ih je neko naterao pa da razumemo a posto je svojom voljom to znaci da su same krive i da njih treba kazniti,medjutim mala deca nemaju "svoju volju" vec starije koje se brinu o njima.

Pa i trebaju biti prisiljene,doduse ne ovakve devojcice ali da odrasle zene i muskarci.

Ne znam kako si skapira da ako je nesto tvojom voljom da ti se mora dopustiti,valjda je bitno da li je nesto ispravno te ako nije preostaje ti samo da gajis volju ili da se prevaspitas,kao mnogi lopovi,ubice koji takodje imaju svoju volju pa ih eto nepravde kaznjavaju....

"krvacanine" jel bi to trebalo da bude kao neka uvreda ?

Politicki brak isto toliko koliko i Muhamedov od pre 1400 godina , pa je Muhamed pedofil a Milutin Svetac.

Sustina je u 12 godina dozvoljenih od strane Srpske crkve za sve, a razlog tome je to sto se majka Marija udala oko toga doba za chichu od 90 leta.
Muhamed je za razliku od Milutina,smatran za proroka.cija su odluke po muslimanima,univerzalne u vremenu i prostoru.Te shodno tome,sto je on cino,tad i sad je dozvoljeno,ako ne i bogougodno.
Sustina je da...jos pop nije vencao neku devojcicu od 12 godina.

Muhamed je za razliku od Milutina,smatran za proroka.cija su odluke po muslimanima,univerzalne u vremenu i prostoru.Te shodno tome,sto je on cino,tad i sad je dozvoljeno,ako ne i bogougodno.
Sustina je da...jos pop nije vencao neku devojcicu od 12 godina.

Nije sad , ali jeste pre 100 godina, zar oni tamo po tim pustinjskim zabitima nisu barem 100 godina iza nas ? jer i Muslimani po Everopi i Americi udavaju devojcice od po 11 godina? To je stvar kulture pre svega.

Poslednja izmena:

Back