menze

irenavanessa

Početnik
Poruka
34
hej kolege, brocos sam, neupucena i tako to

kako sada funkcionisu menze, postoje li one abonentske knjizici ili kako?
koje potvrde mi trebaju sa fakulteta?
hajde neko da mi objasni taj postupak

i GSP, sta mi treba ya kartu, i gde je vadim???
please help
 
Polako , ima jos vremena tek je septembar. :) Nema abonentskih knizica, sada postoje cip kartice. Za gsp ti treba uverenje sa faxa da si redovan student. I vadis je u gspu u ZMaj Jovinoj al rekoh da imas jos vremena ...
 
za gsp moze i na faxu da se izvadi ali doduse ne znam da li je na svim moguce. polako, strpi se, sve ce ti se samo kasti kad krenes na predavanja, samo bez frke. od domova ubedljivo najbolji je Studenjak, u svakom pogledu
 
Legitimaciju za GSP obavezno vaditi lično u Zmaj Jovinoj, još u septembru ako si brucoš (kasnije su gužve, a preko faxa ume i da se oduži). Potrebni su fotokopija lične karte, uverenje o redovnom pohađanju fakulteta/više škole, popunjen obrazac koji tamo i kupuješ, i fotografija 3,0x3,5.

Za studentsku karticu, koja služi i poput nekadašnje abonentske knižice i domska karta: http://www.sc.org.yu/dokumenti/karaburma.htm, ali ako ne konkurišeš za dom možeš i da sačekaš, početkom oktobra će moći da se uradi u Loli i Studenjaku, ako ti treba samo za ishranu.

Brucoši dobijaju mesta u Studenjaku (jako mali broj, uglavnom sa vrha liste za devojke), Karaburma i Patris, i nešto u 4. Aprilu (ali ta idu uglavnom preko veze).
 

Back
Top