110, 220, 330, 440, 550, 660, 770, 880, 990, 1100. 1210, 1320, 1430, 1540, 1650,,,,,,

vilaraviojla

Domaćin
Poruka
3.317
Mozete li da citate ove brojeve brzinom od jednog u sekundi, mozda i mozete prvih nekoliko desetina a kako se cifra bude povecavavala trebace vam 2, 3... i vise sekundi za jedan broj! To znaci da se Srbija zaduzuje brze nego sto vi mozete da procitate cifru i tu pod uslovom da citate 24 sata dnevno 365 dana u godini! UZAS!!!

Srpski dug raste brzinom od 110 evra u sekundi, kad, kako i odakle ce drzava da vrati te pare

Zaduzili smo i sopstvene unuke, pretvaramo ih u moderne robove vlasnika kapitala!

Zar vas nije sramota, mozete li deci da pogledate u oci i reci im kakva ih buducnost ceka?

Ono u Grckoj i Italiji je samo mali delic onog sto ceka nas i generacije koje dolaze!

I samo jos da podsetim ove EU zaludjenike ono sto i sami znaju - Grcka i Italija su odavno u EU sto znaci da EU nije nikakav garant boljeg zivota i blagostanja vec samo garant zelenasenja na visoko - drzavnom nivou!

Poslednja izmena:
Gospodine Hrvat, nemate Vi cemu da se smejete ni kod vas situacija nije nista bolja, cak je i gora! Nema te EU koja ce vas izvuci iz gomana u koje vas je gurnula!

Plivaj, plivaj, gospodine Hrvat!

Sto sam ja Hrvat ? Po cemu ? Izvini se.

Ako je zbog nika, gresis, volim to pecivo.

Bolje bi ti bilo vilo da dodjes malo da udahnez svezeg vazduha na naprednjacki Vozdovac :)

2008. je javni dug u odnosu na BDP bio 29,2%.Danas je 44,8%.Katastrofa za 3 godine.Posle nek me neko uverava da je ova vlada dobra.Ja ne pripadam ni jednoj stranci i ne znam za koga da glasam,ali znam za koga sigurno necu.Upropastavaju nas i to namerno.kome nije jasno,shvatice kad bude kasno...

Namerno i planski! Sistematsko unistavanje drzave i naroda! Najgore od svega je sto deo tih para zavrsava u dzepove politicara i njihovih tajkuna i kriminalaca, zato se oni mnogo i ne uzbudjuju oko zaduzivanja!

Namerno i planski! Sistematsko unistavanje drzave i naroda! Najgore od svega je sto deo tih para zavrsava u dzepove politicara i njihovih tajkuna i kriminalaca, zato se oni mnogo i ne uzbudjuju oko zaduzivanja!
Zaduzivanje je njihov zadatak.Vecina ljudi voli da kaze da su oni nesposobni,a ja mislim da oni odlicno rade posao za koji su placeni.Nasi politicari su lobisti,koji ce omoguciti svojim raznim gazdama kupovinu cele zemlje za sitan novac.Mozemo da se pozdravimo sa nasim prirodnim bogatstvima,zemljistem i vodenim tokovima,ali i sa ljudima,robovima-sve je na prodaju

Zaduzivanje je njihov zadatak.Vecina ljudi voli da kaze da su oni nesposobni,a ja mislim da oni odlicno rade posao za koji su placeni.Nasi politicari su lobisti,koji ce omoguciti svojim raznim gazdama kupovinu cele zemlje za sitan novac.Mozemo da se pozdravimo sa nasim prirodnim bogatstvima,zemljistem i vodenim tokovima,ali i sa ljudima,robovima-sve je na prodaju

I ne samo to vecina ce morati da se pozdravi i sa svojom licnom imovinom i pokretnom i nepokretnom!

Mozete li da citate ove brojeve brzinom od jednog u sekundi, mozda i mozete prvih nekoliko desetina a kako se cifra bude povecavavala trebace vam 2, 3... i vise sekundi za jedan broj! To znaci da se Srbija zaduzuje brze nego sto vi mozete da procitate cifru i tu pod uslovom da citate 24 sata dnevno 365 dana u godini! UZAS!!!

Srpski dug raste brzinom od 110 evra u sekundi, kad, kako i odakle ce drzava da vrati te pare

Zaduzili smo i sopstvene unuke, pretvaramo ih u moderne robove vlasnika kapitala!

Zar vas nije sramota, mozete li deci da pogledate u oci i reci im kakva ih buducnost ceka?

Ono u Grckoj i Italiji je samo mali delic onog sto ceka nas i generacije koje dolaze!

I samo jos da podsetim ove EU zaludjenike ono sto i sami znaju - Grcka i Italija su odavno u EU sto znaci da EU nije nikakav garant boljeg zivota i blagostanja vec samo garant zelenasenja na visoko - drzavnom nivou!

Dobro jutro.

Сви они који су подржавали и који ће на следећим изборима подржати наставак приче о ЕУ и економско финансијског безумља и ропства, биће гладни, јер се у Европи, Русији, Америци планира пропаст валута.

Зато се плански стварају тзв. дугови(који су виртуелни, да се разумемо). То ће изазвати колапс свих привреда. И престаће дистрибуција хране до градова. Е, то ће бити време великог помора, јер се ни нафта неће куповати и користити. А, без нафте нема индустријске(масовне и обимне) производње ХРАНЕ. Дакле, неће бити довољно хране. Проблеме неће имати само они који имају своју храну, своју земљу. Такви су благословени, и њих се неће дотицати.

Србија ово може да спречи, али само под једним условом - под хитно да се смене ЕУропске окуапционе власти(које ово спроводе у дело, без обзира да ли то раде свесно или не извршавајући налоге из ЕУ која ово планира у целом свету).
Морају се протерати стране банке, динар да се прогласи НЕКОНВЕРТИБИЛНИМ и да се не признаје ни једна страна валута како криминалци(језуити и масони преко банака и тзв. међународног тржишта) не би никако могли да утичу на домаћу привреду и новац. Строго се законом мора забранити увоз свега, сем одређених енергената(као што је можда гас и при времено нафте). Све остало може да се производи у Србији, али је неопходна политичка воља која није под контролом окупатора(ЕУ).

ПС
Дакле, дугови се плански стварају да се никада не врате, јер то није могуће. Суштина је да дође до колапса и уништења великог броја људи да би се касније створила јединствена светска валута и светска влада.А, то ће бити насјтрашније време у историји.

Srbija se ove godine zaduživala neverovatnih 9,5 miliona evra dnevno, odnosno 110 evra u sekundi.

Prošlog meseca je zaduženje države uvećano za čak milijardu evra najvećim delom po osnovu prodaje evroobveznica. Upada u oči i to da je prošlo samo godinu dana od kada se država obavezala da se neće zaduživati preko zakonskog ograničenja od 45 odsto BDP-a.

"Ili Srbija nije siromašna kao što to misle njeni građani, pa se zadužuje jer ima odakle da vrati, ili državni vrh ne haje preterano za standard budućih generacija. Rekao bih ipak da je ovo drugo", kaže ekonomista Nikola Fabris.

On ističe da postoji rizik da se probije granica javnog duga. Fabris navodi da "taj rizik može biti uzrokovan i samo manjim ostvarenjem bruto domaćeg proizvoda od planiranog, jer se onda smanjuje osnovica u odnosu na koju poredite javni dug".

http://www.business-dialogue.eu/vesti/1679-srpski-dug-raste-110-evra-u-sekundi.html

Poslednja izmena:
Bas tako.Najtuznije je sto ljudi ce ljudi u Beogradu to poslednji shvatiti,a oni imaju najvecu moc da promene nesto(kao ovaj kroasan).BG ima najvise stanovnika,a vlada im je nadohvat ruke...

Nece Beogradjani nista da promene! Ali zato njihove nekretnine najvise vrede, doci ce i one na red, nek se oni samo zaludjuju da nece!

BDP.jpg

Poslednja izmena:
Bas tako.Najtuznije je sto ljudi ce ljudi u Beogradu to poslednji shvatiti,a oni imaju najvecu moc da promene nesto(kao ovaj kroasan).BG ima najvise stanovnika,a vlada im je nadohvat ruke...
Ne pominji mi Beograd, ne kvari mi veče ? Beograd već odavno nije naš glavni grad, mi smo dva sveta, i nek me BG više ne spašava.....

Nece Beogradjani nista da promene! Ali zato njihove nekretnine najvise vrede, doci ce i one na red, nek se oni samo zaludjuju da nece!
dok oni shvate da je zemlja kolabirala,svi cemo pomreti od gladi.Sto kaze ona narodna "lipsi magarce dok trava ne nikne".Ja sam se trudio da proputujem celom Srbijom i svasta sam video.Tuga.Voleo bih da je to uradio i neko iz kruga dvojke,pa da vise ne pada u nesvest od srece na pomen EU integracija,proevropske vlasti i ostalih gluposti...

"Iz tog ugla posmatrano, trebalo bi očekivati da će država biti prinuđena da traži načine da se još više zadužuje. Tendencija ubrzanog zaduživanja nam sledi i tu nema dileme", smatra Savić.

Kako pojašnjava, u ovako teškoj ekonomskoj situaciji jedini recept je da se Vlada Srbije odrekne svih mogućih troškova ministarstavai raznih agencija koje crpe ogroman novac iz budžeta, a ne daju nikakav doprinos.

"Samo u javnim preduzećima imamo bezobrazno mnogo zaposlenih i jako visoke plate. Vlada mora mnogo ozbiljnije da radi nego do sada, da podstakne proizvodnj, jer nas jedino njen rast može izvući. Naravno da će država učiniti sve da zvanično statistički javni dug ne pređe granicu od 45 odsto BDP-a. Realnost će pokazati da smo je sigurno već prešli", kategoričan je Savić.

Kada bi se ukinule kojekakve javne agencije, zavodi,smanjio broj onih koji vise na drzavnoj sisi(33000 ljudi opsluzuje vladu Srbije-heej,pa ko je ovde lud),imali bi smo takvu ustedu da bi smo mogli otvoriti 400.000 radnih mesta(za jedno radno je potrebno 4-5.000 evra).Kada bi ta radna mesta bila povezana sa proizvodnjom hrane,jer cena hrane skace na svetski berzama,ili elektricne energije,koristeci nas vodeni potencijal,ali i sunce i vetar,imali bi smo vise milijardi evra viska godisnje.Sa tim parama bi smo mogli jos vise pojacati privredu,gde bi nam bio kraj u razvoju...znaju to nase vlasti,ali nece,zele da molimo za koricu hleba

"Iz tog ugla posmatrano, trebalo bi očekivati da će država biti prinuđena da traži načine da se još više zadužuje. Tendencija ubrzanog zaduživanja nam sledi i tu nema dileme", smatra Savić.

Kako pojašnjava, u ovako teškoj ekonomskoj situaciji jedini recept je da se Vlada Srbije odrekne svih mogućih troškova ministarstavai raznih agencija koje crpe ogroman novac iz budžeta, a ne daju nikakav doprinos.

"Samo u javnim preduzećima imamo bezobrazno mnogo zaposlenih i jako visoke plate. Vlada mora mnogo ozbiljnije da radi nego do sada, da podstakne proizvodnj, jer nas jedino njen rast može izvući. Naravno da će država učiniti sve da zvanično statistički javni dug ne pređe granicu od 45 odsto BDP-a. Realnost će pokazati da smo je sigurno već prešli", kategoričan je Savić.

Back