Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Pa ako je imao prosečnu penziju onda ne da nije kvalitetno iskoristio nego se postavlja pitanje kako je doživeo toliko godine.Zamisli koliko je ovaj lik kvalitetno iskoristio penziju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako je imao prosečnu penziju onda ne da nije kvalitetno iskoristio nego se postavlja pitanje kako je doživeo toliko godine.Zamisli koliko je ovaj lik kvalitetno iskoristio penziju![]()
Pogledajte prilog 352128
Salje mi prijateljica danas sliku...
Donela joj stranka dokumenta...
u jednom papiru navodi se kao clan gazdinstva...doticni...
Triput je citala...
Sta mislite?
Jel bi ste voleli?
Ih 80 godina - pa to je još vitalno.
Ja računam da ko ne dočeka 80 godina, umro je mlad. Mislim - mlad za umiranje.
Moja baka ima 81 godinu i računam da će živeti bar još deceniju. Njena mama je umrla sa 96-97, niko ne zna tačno jer su joj dokumenta spaljena u ratu.
Pogledajte prilog 352128
Triput je citala...
Sta mislite?
Jel bi ste voleli?
ja cu poginuti u saobracajnoj nesreci.
Moja baka ima 81 godinu i računam da će živeti bar još deceniju. Njena mama je umrla sa 96-97, niko ne zna tačno jer su joj dokumenta spaljena u ratu.
Pogledajte prilog 352128
Triput je citala...
Sta mislite?
Jel bi ste voleli?
Mačke uglavnom tako i skončaju.
Pod točkovima...
- - - - - - - - - -
Kome ratu ?
Balkanskom ili 1. svetskom ?
Ja mislim da sam toliki baksuz da cu sve da nadzivim...
105 Bog te Bogov, pa cistili bi me peruskom, da se ne raspadnem.
jao, kako bih volela da budem metuzalem i zaebavam i dete i unuke i praunuke, da dolaze da me dvore i svaki dan se nadaju da ce da me nadju prucenu na podu. pa izvoljevam, ma idi..i onda odem sa dedom (naravno da je i deda tu) na hiking po Avali![]()
ovu slicicu je moja drugarica postavila pre neki dan na fejs, slikala je dedu u beckom tramvaju, ja se odusevila. (u usima mu nije slusni aparat, nego slusalice, muzika) znaci, bistra glava i sloboda da se ponasas kako god ti padne na pamet. drustvene stege opadaju proporcionalno brojem dozivljenih godina zivota.
Pogledajte prilog 352138
divan je
inace cujem sve cesce da prijavljuju kao clana domacinstva babu od X godina koje je davno umrla,pa joj jos uvek podizu uredno penziju
Kako da podizu penziju ako je umrla?
Mislim sem da je zakopaju u basti i vode kao zivu?![]()
Kako da podizu penziju ako je umrla?
Mislim sem da je zakopaju u basti i vode kao zivu?![]()
pa mucka cicak,mucka...dok je baba ziva,da punomoc da joj deca dizu penziju,a kad ona umre,oni ne odnesu umrlicu,il ne prijave babu...![]()