105 pa opet...

Ih 80 godina - pa to je još vitalno.
Ja računam da ko ne dočeka 80 godina, umro je mlad. Mislim - mlad za umiranje.
Moja baka ima 81 godinu i računam da će živeti bar još deceniju. Njena mama je umrla sa 96-97, niko ne zna tačno jer su joj dokumenta spaljena u ratu.

Moja je majka prije desetak dana napunila 80 i svaki dan joj moram kupovati Večernje Novosti .
Uz to dva puta dnevno hoda po pokretno trim stazi . Često kaže da neće još dugo da živi
ali pošto ima pritisak 120 / 80 nešto sumnjam da će održati obećanje !:)

Чичак и њене теме...

Мораћу и ја да отворим неке:

- Да ли је боље бити богат или сиромашан?

- Желите ли челично здравље или не?

- Свако може постати савршеном дојиљом

и слично

prababa umrla sa neznih 98 godina, ona je ujedno i najdugovecniji clan kojeg sam upoznala.
ako mi otkaze telo ili glava bolje da umrem ranije nego da budem zanemocala baba od jednog veka.

ja cu poginuti u saobracajnoj nesreci.

Mačke uglavnom tako i skončaju.
Pod točkovima...

- - - - - - - - - -

Moja baka ima 81 godinu i računam da će živeti bar još deceniju. Njena mama je umrla sa 96-97, niko ne zna tačno jer su joj dokumenta spaljena u ratu.

Kome ratu ?
Balkanskom ili 1. svetskom ?

Мојој пакосној души иде у рок службе да уврне пензиони фонд, а и шатл је пензионисан нећу сагорети приликом повратка с туристичке посете ИСС.
МоШ да ми пљунете под прозор.

Joj meni se to cini mnogo....ako si vitalan pa i ajde....ali ko sedeci les neka fala
Skoro u vozu zapocnemo pricu sa bakicom...jedva nabada srpski, zaboravila, dosli u de kad je bila osnovac....i tako caskamo i pominje drugi sv rat i vreme pre njega....ja je gledam u cudu u fazonu kako se bi ti secala ....kaze ona ima 97 god...molim :eek:.... ne bih joj dala vise od 65....vitalna bakica...vuce tockice doterana fura vozom :cool:

105 Bog te Bogov, pa cistili bi me peruskom, da se ne raspadnem.

jao, kako bih volela da budem metuzalem i zaebavam i dete i unuke i praunuke, da dolaze da me dvore i svaki dan se nadaju da ce da me nadju prucenu na podu. pa izvoljevam, ma idi..i onda odem sa dedom (naravno da je i deda tu) na hiking po Avali :mrgreen:

ovu slicicu je moja drugarica postavila pre neki dan na fejs, slikala je dedu u beckom tramvaju, ja se odusevila. (u usima mu nije slusni aparat, nego slusalice, muzika :heart: ) znaci, bistra glava i sloboda da se ponasas kako god ti padne na pamet. drustvene stege opadaju proporcionalno brojem dozivljenih godina zivota. :)

zivot.jpg

Pogledajte prilog 352128

Salje mi prijateljica danas sliku...
Donela joj stranka dokumenta...
u jednom papiru navodi se kao clan gazdinstva... :) doticni...

Triput je citala...

Sta mislite?
Jel bi ste voleli?

Ne znam... Ako si zdrav i sam mozes da vodis racuna o sebi, a imas jos radosti i znatizelje... to je mozda i lepo. Ne bih volela nikome da budem teret.

Mom dedi je sutra 84. rodjendan :) Juce sam napravila tortu, sutra cemo se okupiti, ima cetvoro unucadi, jednog praunuka, igra sah, cita, ode u setnju,...jeste i podetinjio ali i dalje vece i lepse parce cuva za nas :heart:

105 Bog te Bogov, pa cistili bi me peruskom, da se ne raspadnem.

jao, kako bih volela da budem metuzalem i zaebavam i dete i unuke i praunuke, da dolaze da me dvore i svaki dan se nadaju da ce da me nadju prucenu na podu. pa izvoljevam, ma idi..i onda odem sa dedom (naravno da je i deda tu) na hiking po Avali :mrgreen:

ovu slicicu je moja drugarica postavila pre neki dan na fejs, slikala je dedu u beckom tramvaju, ja se odusevila. (u usima mu nije slusni aparat, nego slusalice, muzika :heart: ) znaci, bistra glava i sloboda da se ponasas kako god ti padne na pamet. drustvene stege opadaju proporcionalno brojem dozivljenih godina zivota. :)

Pogledajte prilog 352138

divan je :heart:
inace cujem sve cesce da prijavljuju kao clana domacinstva babu od X godina koje je davno umrla,pa joj jos uvek podizu uredno penziju

E to, meni je 80 godina neki pristojan životni vek.
U tim su mi godinama i umrli babe i dede, osim jednog koji je umro od raka u 61. ali dobro, davno beše, lečenje nije bilo na nivou na kome je danas
Pradede poginuli na Solunskom frontu, za prababe nisam sigurna

Back