?

• Začetnik teme Začetnik teme eIvin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

šta više vrednujete?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bullitt13:
Па ову анкету заиста треба окончати, јер је стварно нерезонска! Анкета, као анкета треба служи управо да се види како изгледа стање поводом неког мишљења, и у коликој мери је које мишљење заступљено код корисника форума! А ова анкета је права небулоза! Избор на овој анкети би био раван поређењу да ли би сте пре спасли ћерку или сина, ако је немогуће обоје! Јер ако је ико осетио рат 90-их зна добро да живота нема ако ниси свој на своме!!!

serb%20refugees%20from%20croatia%20(basara).jpg

Ova slika ti je dokaz za moj teorem: Šiptare smo ostavili na životu i samo poslali u matičnu državu, a oni onda uz pomoć NATO-a 'povratili' teritoriju!!??

To nam je druga katastrofalna greška jer nismo ZLOČINCI: Tako smo ostavili balije u Bosni kada smo čistili Srbiju od turčina, a sada ostavili šiptare:D :D :D

Bullitt13:
Па ову анкету заиста треба окончати, јер је стварно нерезонска! Анкета, као анкета треба служи управо да се види како изгледа стање поводом неког мишљења, и у коликој мери је које мишљење заступљено код корисника форума! А ова анкета је права небулоза! Избор на овој анкети би био раван поређењу да ли би сте пре спасли ћерку или сина, ако је немогуће обоје! Јер ако је ико осетио рат 90-их зна добро да живота нема ако ниси свој на своме!!!

Слажем се, ова анкета је потпуно бесмислена и недоречена.

Без територија нема ни људског живота, што се види на примеру РСК. и Сарајевских Срба

Banshee:
ljudski zivot,uvek.

teritorija bez ljudi ne vredi ni pet para.

Tако је.
Некада је ово била територија других народа а од њих је данас остала само успомена, а територија је наша.
Косово је било наше и ми смо чували територију. Албанци су се множили и чували људство и територија је данас њихова. А приде и нису имали значајне губитке у борби за ту територију.
Доста су Срби гинули за отаџбину (на жалост, узалуд). У два светска рата (период од 30 година) смо изгубили бар 3 милиона људи.
Што рече Синиша Ковачевић - за отаџбину треба живети!

eIvin:
ne znam ja baš do kojeg stadijuma je došlo tomino ludilo...nisam siguran da ne bi preneo te reči u dela...

Шта рећи кад је Вучић у понедељак за говорницом у Скупштини Србије умало плакао, овај бунио се због тога што се уклања застава Југославије. Пацијент за ц одељење...

DukeofSerbia:
Шта рећи кад је Вучић у понедељак за говорницом у Скупштини Србије умало плакао, овај бунио се због тога што се уклања застава Југославије. Пацијент за ц одељење...

zašto te to čudi?
tamo su najzadrtiji komunisti,kleli su se u tita,pa u slobu i na kraju u šešelja i nikolića...
mislim da od ove dvojice ne mogu da nađu gore...dotakli su dno.

Temu zaključavam. Staviti živote ljudi posle teritorije nema smisla.
''Čestitke'' onima koji su kliknuli na ''teritirije''. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back