101 način da joj pridjem

Video sam ovu knjigu na uličnom štandu ali nemam pojma dal da kupujem?

Ne radi se o vizuelnom stanju knjige pošto je stara nego dal vredi?

Ako ja nekoj prilazim 101 put dal će da joj to bude sumnjivo?
Jel mora toliko puta ili može i manje?
Šta ako pomisli da sam džeparoš a ne ljubavnik?
Čuo sam od najboljeg ortaka da žene drugačije razmišljaju...

A šta ako je ona pročitala tu knjigu pre mene pa joj svi načini budu otrcani
kao recimo one ljubavne SMS poruke sa neta što su sve pročitale pa posle ne vredi da joj šalješ?

Jel tačno da ribe masovno padaju na onu foru - "keva mi je na krstarenju sa ćaletom a zbog ostavnske rasprave ne mogu da udjem trenutno u našu vilu sa bazenom, aj mi pozajmi 500 kinti do utorka nisam jeo ništa ceo dan?"

Gde iskopa Brzog,nisam ga video 100 godina. :hahaha:

Nego,brate,ako se ti njoj ne svidjas,ne pomaze ti ni knjiga sa 100001 savetom kako da joj pridjes.Svaki tvoj pokusaj ce biti okarakterisan kao klise.A neko,ko se njoj dopada moze da prodje i na naj otrcaniju foru.Tako da nemoj bacati pare na neko djubre ko je napisao neko da bi zgrnuo lovu na tudjoj gluposti.

Pridjem ja pre tri meseca na nekom simpozijumu jednoj uspijusi koja je satro nesto flertovala i glumila je ludilo i pitam je gde je ostavila tregere:eek:.Ona se bacila u rebus ne zna sta da kaze i na kraju me pita na koje tregere mislim a ja joj rekoh na one sa kojima podize svoje visece guzove

Zabezeknula se posto su je svo vreme spopadali svakojaki sonjavci koje je redom odhebala jer je umislila da je neka riba.Tacno sam je osacovao i primetio sam u njenoj skladnoj figuri povece guzove koji su bili neskladni pa sam iskoristio tu falinku da je sasecem.Taktika kritike uvek upali jer je to ono sto uopste ne ocekuju te fufice koje se nasladjuju da pale bilmeze koji im se podvlace.Sutradan je pokusala da me navuce na spiku a ustvari je sve vreme pokusavala da sazna da li sam se zezao ili zaista mislim da su joj guzovi visetji.:hahaha:Posto sam bio u cugeraskom raspolozenju odhebao sam je na keca da bi se uvece pojavila u mojoj sobi satro da me pita za punjac telefona.
Sta reci naguzio sam je i napunio joj ...telefon.:hahaha:

i zategnuo guzove :lol:

i da pogledala sam malo onog filma o Pišti :lol:
...i tamo negde na 15.51 minutu...Pišta servisira jednu onako gabaritnu seljančicu...tako da svaka sličnost sa stvarnim likom sa foruma, nije izmišljena izgleda :lol:

Pista je stvaran lik a kanda mi je i neka familija:mrgreen:
Ne mogu da zaboravim moj stazerski angazman u klinickom centru gde sam dopao u veselu ekipu koja se specijalizovala za svinge ringe raja igrarije.
Ta ekipa se tako zevzecila da je svako dezurstvo bilo u stilu onog kviza ko ce koju da natrti:per:
Izvlacili smo slamke bacali smo karte da bi se odredilo ko ce koju da trti i kretali smo u akciju.
To su bili ludi dani koji su mi zamalo dosli glave kad je jedna lodacha koja je izvisila za trpachinu obavestila muza od jedne sisate koju smo prekoredno trtili non stop.
Manijak je uleteo na odeljenje sa mesarskom satarom bio je kao naj grmalj iz crtaca Hasan seckati.
Onako gologuz sam dzampovao kroz otvoren prozor i smugnuo sam mu za dlaku.

Back