ender33
Domaćin
- Poruka
- 3.289
Nisam baš siguran da bi ti to tako uspjelo,osim ako sami ne umru dok sve reklame ne prođu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam baš siguran da bi ti to tako uspjelo,osim ako sami ne umru dok sve reklame ne prođu![]()
uhh...a ako napadnu huligane?
odem u najblizu prodavnicu za pecarose, pokupim sve crve koje imaju i razmnozim ih, pa kako zombi pridje a ja sakom crva na njega, pa ko koga pre pojede
a ako tehnologija ne zakaze, bice dovoljan veliki ekran, razglas i sundjer bob. onolika kolicina imbecilnosti bi im verovatno dokrajcila ono malo mozga sto im je ostalo
E ja mislim da bi par mojih pečuraka sredilo mnogo stvari, a ne samo zombijeMislim da bi par tih "pecuraka" na slici koju drzis kao avatar, sredilo posao.![]()
Hm sta bi se desilo da se to desi u Srbiji.Postoji par resenja
1.Zombiji bi sami crkli jer ovde ima dosta vetra a promaja ubija i zive i mrtve.
2.Zarazeni bosanci (bez uvrede) bi opet lezali kao da su mrtvi pa,onda nema brige
3.Uplasili bi se zombiji nase politike
4.Ako prva tri ne rade otici na visu planinu i uzgajati repu dok sve ne prode!
Hm sta bi se desilo da se to desi u Srbiji.Postoji par resenja
1.Zombiji bi sami crkli jer ovde ima dosta vetra a promaja ubija i zive i mrtve.
2.Zarazeni bosanci (bez uvrede) bi opet lezali kao da su mrtvi pa,onda nema brige
3.Uplasili bi se zombiji nase politike
4.Ako prva tri ne rade otici na visu planinu i uzgajati repu dok sve ne prode!