- Poruka
- 4.766
Da li ti znaš šta je tiranija?Већ виђена. Читај ист.пол.филозофије, па ћеш видети таквих циника и дијаболика тиранина колико хоћеш од античког доба до данас.
У тиранији нема институција.
Он Тиранин је једина институција
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ti znaš šta je tiranija?Већ виђена. Читај ист.пол.филозофије, па ћеш видети таквих циника и дијаболика тиранина колико хоћеш од античког доба до данас.
У тиранији нема институција.
Он Тиранин је једина институција
Da li ti znaš šta je tiranija?
Постоји тиранија мањине, то се зове позитивна дискриминација....да ли постоји тиранија већине?
Постоји тиранија мањине, то се зове позитивна дискриминација.
Ако си припадник било које мањинске заједнице, права су ти угрожена и неко те штити.
Већину би у нормалним државама требао да штити закон, али код нас то нешто не функционише.
Predrag Kon:Taman da uplovimo u mirnu epidemiološku situaciju, litija će nam za 15 dana doneti 70.000 pozitivni
Mnogo.A koliko bi bilo pozitivnih nakon Pride parade?
Ti nas zajebavas da bi mogao da dodje na vlast neko ko bi pozatvarao politicare koji su krali drzavu?A ja imam drugačije planove za njih.
Prdekana za sve političare unazad 40 godina koji su bili na vlast i za sve ljude koji su zaradili pored njih na štetu naroda.
To se sve može ali priznaj, sa ovom vlašču nikako.
Ria, nije moglo ovoliko ljudi (narocito dodatnih u odnosu na prethodne izbore) da glasa na bazi kradje. Ako je ranije i bilo tih sumnji, sada je stvarno iluzorno pisati o tome.Argumentum ad hominem. Non sequitur.
Значи подржаваш покрадене изборе.
Postavi mene na vlast, video bi kako može. Priznajem, verovatno bi me ubili ali vredi probati.Ti nas zajebavas da bi mogao da dodje na vlast neko ko bi pozatvarao politicare koji su krali drzavu?
Обука контролора је била слаба, ни сами контролори по мањим местима нису знали шта треба а шта не.Ria, nije moglo ovoliko ljudi (narocito dodatnih u odnosu na prethodne izbore) da glasa na bazi kradje. Ako je ranije i bilo tih sumnji, sada je stvarno iluzorno pisati o tome.
Потребно је едуковати људе да излазе на изборе. Улицом се не мења ништа.Ali dobro je sto narod izlazi na ulice da se bori za prave vrednosti, i tu je taj balans.
Slazem se.Обука контролора је била слаба, ни сами контролори по мањим местима нису знали шта треба а шта не.
Крађа је било одувек, но небитно.
Потребно је едуковати људе да излазе на изборе. Улицом се не мења ништа.
Ne znam da li si ovo meni odgovorio, ali posto ti je post tik do mog, pretpostavicu da jesi.Vidi, po meni političarima narod nije na prvom mestu.
Da smo mi njima na prvom mestu, ne bi bila nestašica ničega. Oni bi se odrekli nekih povlastica da im je stalo. Idi ti negde u restoran ili kafić i naruči koka kolu za 15-20 dinara.
Ja razumem penzionere koji su podložni da im ispiraš mozak i da za njih ne postoji drugi čovek sem Vučića iako kad postaviš istim pitanje šta je to Vučić uradio za vas da se osećate da bolje živite, niko ti neće reći jedan razlog jer nema. Povećao penzije, njih prerasle povećane cene proizvoda.
Ali neću da razumem ljude koji eto imaju zdrav mozak, mladi su i da me ubedjuju da je ova vlast najbolja.
Vidiš i za gorivo, palo je drastično na svetskom tržištu a cene ostaju iste.
Kada bi dosao na vlast vidio bi kako radis sve protiv svojih principa.Ucjene te necim cim dodjes na vlast.Ko se ne boji za svoj zivot i spreman je poginuti ucjene ga nekim dragim ciji ti je zivot vrjedniji od bilo cega.Postavi mene na vlast, video bi kako može. Priznajem, verovatno bi me ubili ali vredi probati.![]()
Najuriše litije tvoga Đukanija…Aaaaa to je litija..
Kaze idem na litiju
Ja reko ide u crkvu
On je još predsednik. Što će i nastaviti da bude neverovatno dugo.Najuriše litije tvoga Đukanija…
On je još predsednik. Što će i nastaviti da bude neverovatno dugo.
Vaši ciljevi iz mladosti (iščlanjenje iz NATO, otpriznanje Prizrena) su propali