- Poruka
- 70.757
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda si i ti 7,5 od 101) apsolutno
2) nemam fejs![]()
3) ajde da kažemo
4) apsolutno
5) Da
6) a ja se pakujem za 10min-pola sata![]()
7) imam suvenire ali diskretno uklopljeni ....neutralno
8) a ne, meni pare na računima ali može se reći da se štedi za putovanja ....ajde
9) ok
10) daaaaaa![]()
6 od 10
1.
2.ne reklamiram se na facebuku i ostalim društvenim mrežama
3.
4.
5.
6.
7.ne kupujem suvenire. Skuplam fotke
8.ne štedim. Trudim se više zaraditi
9.brojim mesta koja sam posetio
10.
Za 10 dana sam u Pripjatu, a za kraj godine meračim Vijetnam, Kambodžu, Burmu![]()
mislis da ce biti tada sve ok oko putovanja bez restrikcija, puno testova i slicno?
sam planiras putovanje ili neka agencija?
pa to...Bez agencija, jer istražiti pojedina mesta u organizovanim turama je poprilično teško i vreme ograničeno.
Za Vijetnam čekam već skoro dve godine zbog restrikcija.
Pratim ja..nažalost ništa od toga još uvek. Situacija se pogoršava.Bez agencija, jer istražiti pojedina mesta u organizovanim turama je poprilično teško i vreme ograničeno.
Za Vijetnam čekam već skoro dve godine zbog restrikcija.
koji drugi virus? na sta mislis?Biće kako će biti. Na neke stvari ne možemo uticati. Biće druga destinacija. Madagaskar mi je privlačan ali tamo vlada drugi virus i mnogo je rizično.
koji drugi virus? na sta mislis?
aaa nijeeeeeeeeeee....Madagaskar je postao pitom za turiste u poslednje vreme...mislim zavisi gde ides...ali to je svugde takoSmrtonosan
Bande i kriminal
aaa nijeeeeeeeeeee....Madagaskar je postao pitom za turiste u poslednje vreme...mislim zavisi gde ides...ali to je svugde tako![]()