10 stvari za instant popravku raspoloženja

1. Operite ruke, lice i zube. Pranje delova tela koji se najviše upotrebljavaju i najviše prljaju osvežava i pruža osećaj svežeg početka.
'naći, ništa qpanje :rida:
2. Promenite čarape i obujte neke cipele koje davno niste nosili. Osećaj svežine i promene na nogama uvek prija.
dobro, čarape menjam često..ali cipele ne smem , umeju da nažuljaju
3. Pružite sebi dobro brijanje (lica ili nogu). Instant osveženje, pogotovo za one koji imaju ostljivu kožu.
:eek:el moram i brkove :roll::sad2:
4. Pogledajte neki trofej, diplomu ili sertifikat koji ste u životu osvojili ili dobili. Ako ga niste uramili, uramite ga sada. Obrišite prašinu sa uramljenih.
ih..koliko bi mi zidova trebalo :(
5. Setitite se vašeg poslednjeg ili najvećeg uspeha u životu. Mislite o njemu barem jedan minut.
uh... dodje mi da :rida:
6. Setite se da ste ono što o vama misle oni koji vas vole a ne šta vi mislite o sebi. Da, i vaš pas se računa.
:eek:oko mene licemeri, sve do jednog..svi nešto otje :(
7. Operite kola, spolja i iznutra. Čista kola - bolji osećaj. Još ako se provozate malo po centru....
pa..nemam kola..el mogu da plaknem...tvoja?el se to računa? ;)
8. Sredite svoj orman. Poslažite stvari u njemu, pobacajte sve šta vam ne treba ili je staro i pocepano.
ovo jeste ok..ali imami vrednih starih stvari...
9. Skuvajte sebi omiljeni obrok. Lepo začinite, dekorišite, poslužite sami sebe kao plemstvo. I uživajte u njegovom ukusu polako i kvalitetno.
ja bih više da mene neko ugosti..da izbegnem miomirise..
10. Pogledajte malo oko sebe. Zaključite da sve što imate okolo je vaših ruku delo i da ste to sve sami postigli, a počeli ste od ničega. U zdravlje...
nije baš sve, samo moje slike...ništa drugo moje nije .(

ebiga, nisam položila test :(

Back