10 saveta kako zauvek ostati mlad

10 SAVETA KAKO OSTATI ZAUVEK MLAD​

01. Odbacite sve nevažne brojeve, uključujući godine, težinu i visinu. Ostavite doktorima da brinu o tome. Za to ih plaćamo.

02. Zadržite sve vesele prijatelje. Mrzovoljni vas samo vuku dole (imaj ovo na umu ako si jedan od mrzovoljnih).

03. Nastavite da učite: naučite više o kompjuterima, raznim zanatima, o bilo čemu. Nikad ne dozvolite da vam mozak bude besposlen.

04. Uživajte u jednostavnim stvarima.

05. Smejte se često, dugo i glasno. Smejte se dok ne ostanete bez daha. I ako imate prijatelja koji vas zasmijava, provodite mnogo, mnogo vremena sa njim/njom.

06. Suze se događaju: podnesite, tugujte i nastavite dalje. Jedina osoba koja je sa nama celi naš život smo mi sami. Zato, živite maksimalno svoj život.

07. Okružite se stvarima koje volite: bilo das u to porodica, ljubimci, uspomene, muzika, biljke, hobi, bilo šta. Vaša kuća je vaše utočište.

08. Negujte svoje zdravlje: ako je dobro sačuvajte ga. Ako je nestabilno, poboljšajte ga. Ako je izvan onoga što možete poboljšati, potražite pomoć.

09. Ne idite na putovanje krivice. Idite do parka, u drugi grad ili u drugu zemlju, ali ne tamo gde je krivica.

10. Govorite ljudima koje volite da ih volite – kad god možete.

Ja probao ovo poslednje a oni se ljute...Neki ne veruju a neki neće ni da čuju,ljubavne izjave ne primaju a izgleda da im moje i ne trebaju.Uvenuću bre u cvetu mladosti iako poštujem pravilo br.9; nikad ne priznajem krivice.Ma poštujem i ostala pravila,neko manje neko više ali ...slaba fajda.Iako ne bih ,matorim i ja,ma ...stvar skoro gotova :hahaha:

zxy;bt208170:
Ja probao ovo poslednje a oni se ljute...Neki ne veruju a neki neće ni da čuju,ljubavne izjave ne primaju a izgleda da im moje i ne trebaju.Uvenuću bre u cvetu mladosti iako poštujem pravilo br.9; nikad ne priznajem krivice.Ma poštujem i ostala pravila,neko manje neko više ali ...slaba fajda.Iako ne bih ,matorim i ja,ma ...stvar skoro gotova :hahaha:

ALA LAA... 'vata krivinu na putu istine :hahaha::mrgreen:

Back