10% "popust" vikendom

• Začetnik teme Začetnik teme RAJIC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RAJIC

Primećen član
Poruka
568
da li mislite da su cuveni popusti vikendom od 10% u velikim marketima prevara?
imate li iskustva? znam da je pre na racunu pisalo vas racun je toliko i toliko i ostvarili ste popust od toliko i toliko.
a sad pise na pocetku racuna za pojedine artikle ostvarili ste pravo na sledece popuste 10% su ne.
pored svake cene na racunu je jedna oznaka i na svega par proizvoda je jedna varijanta a kod svih ostalih druga.
i racunanjem svega peske od racuna od preko 15000 dinara izgleda da je popust na samo tih par proizvoda, tacnije oko 200 dinara!
a trebalo bi biti oko 1500 dinara. ima li ko iskustva ???

imate li iskustva? znam da je pre na racunu pisalo vas racun je toliko i toliko i ostvarili ste popust od toliko i toliko.
a sad pise na pocetku racuna za pojedine artikle ostvarili ste pravo na sledece popuste 10% su ne.
pored svake cene na racunu je jedna oznaka i na svega par proizvoda je jedna varijanta a kod svih ostalih druga.
i racunanjem svega peske od racuna od preko 15000 dinara izgleda da je popust na samo tih par proizvoda, tacnije oko 200 dinara!
to je cudno

Desilo se maminom kolegi da je kupio proizvod na kojem je stajala akcijska cena a naplatili mu po redovnoj.Mozda je i prevara, a mozda jednostavno nije promenjena cena na kasi.

Трговци великих маркета и иначе се баве разним преварама па некад произбод који је на акцији буде скупљи него пре тога , објашњење да је после тога поскупео па и са акцијом испао скуљи .Па онда попуст од 10 % не припада ако су производи на акцији , тако да се њихова " доброта " у давању попуста врло дискутабилна. Трговински ланци се изгледа просто утркују ко ће да смисли већу превару јер међу њима и нема конкуренције јер само треба погледати власничку структуру тих ланаца.

Ja sam na sporet dobio popust 10%. Znaci popust je pravi.

Inace cene artikla se lako provere preko interneta. Ovaj sporet sto sam uzeo nigde nije bio ispod 25.000. Ja sam ga dobio za nesto vise od 23.000

Back