Da, špic su seksije dok su oble tetkastije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е ове су за сва времена и све узрасте. Није мој фазон али је ипак универзално.Pogledajte prilog 1426171
Giuseppe Zanotti čizme sa platformom
Giuseppe Zanotti čizme sa duplom platformom su zastupljene svuda. Mnogi dizajneri i brendovi oponašaju dizajn ovih čizama, jer one zaista nikada neće izaći iz mode. Napravljene u Italiji, ove čizme imaju platformu, što čini čizme stabilnim, a visoka peta od skoro 15 cm ublažena je platformama. Viktorija Bekam je veliki ljubitelj ovih čizama. Možete šetati u njima, ako ste spremne da izdvojite 895 USD
Vivienne Westwood Lady Dragon
Pogledajte prilog 1426163
Ferragamo mokasine
Pogledajte prilog 1426165
Jimmy Choo Abel
Pogledajte prilog 1426168
Nemoguće da ovde ima 15 cmPogledajte prilog 1426171
Giuseppe Zanotti čizme sa duplom platformom su zastupljene svuda. Mnogi dizajneri i brendovi oponašaju dizajn ovih čizama, jer one zaista nikada neće izaći iz mode. Napravljene u Italiji, ove čizme imaju platformu, što čini čizme stabilnim, a visoka peta od skoro 15 cm ublažena je platformama. Viktorija Bekam je veliki ljubitelj ovih čizama. Možete šetati u njima, ako ste spremne da izdvojite 895 USD
То писао неки мушкарацNemoguće da ovde ima 15 cm
Meni se sviđa ta mat crna boja, a model ne.Ове мокасине су ружне до бола.
Nemoguće da ovde ima 15 cm
Ja samo pronalazim...То писао неки мушкарац![]()
Manolo Blahnik D'Orsay
Manolo Blahnik D'Orsay cipele su postale legendarne cipele koje je nosila omiljena junakinja filma "Seks i grad", Keri Bredšo. Od tada, žene su pokušale da se poistovete sa svojom omiljenom modnom ikonom, a šta je bolje, nego kupiti D'Orsay cipele.Ove visoke potpetice, sa otvorenim prstima, koje su okićene ornamentima u obliku dragulja su nepobedive za formalne prilike. Definitivno u Keri stilu, a njihova cena je 735 i 755 USD.
Navika.Ја сам сасвим фино возила и са високим потпетицама.
Možda misle na ove,Pogledajte prilog 1426171
Moguće.Možda misle na ove,
![]()
Vivienne Westwood Lady Dragon su mi baš slatke i simpatične a i pomalo neobične. Jimmy Choo Abel su mi predivne, luksuzna klasična salonka sa špic prstima i tankom štiklom, ovakve modele smatram vrhuncem dizajna.Vivienne Westwood Lady Dragon
Pogledajte prilog 1426163
Ferragamo mokasine
Pogledajte prilog 1426165
Jimmy Choo Abel
Pogledajte prilog 1426168