10 groznih muških navika:

10 groznih muških navika:

1. Sečenje noktiju u dnevnoj sobi

Ono što muškarci očigledno ne znaju jeste to da nokti nakon sečenja ne nestaju sami od sebe i da su prilično oštri, pa mogu da povrede vas, kućnog ljubimca ili goste. Takođe, ništa ne postižu ni ako ih uredno nagomilaju na stolu. Jedino rešenje jeste da ih seku u kupatilu i bace u kantu.

2. Čačkanje i bacanje

Stvari iz nosa nikako nije preporučljivo valjati po prstima i bacati u ćošak. Kao i nokti, ni sline ne nestaju tak tako.

3. Slinavljenje

Niko nije otporan na sekret iz nosa, naročito u vreme sezone gripa. Ali neki momci jednostavno ne umeju da se kontrolišu.

4. Dlake od brade na lavabou

Nemoguće je da ne vide da je lavabo ostao prekriven dlakama nakon brijanja. Krajnje je vreme da preuzmu odgovornost.

5. Smrdljive bombe

Neki momci su veoma ponosni na svoje intenzivne, glasne gasove. Predlog je da sačuvaju ovu vrstu zabave za svoje muške prijatelje.

6. Češanje u javnosti

Šta se krije iza konstantne potrebe za češanjem? Ako devojke to ne rade, postoji li mogućnost da momke više svrbi?

7. Pušenje

Nedoljivi miris i ukus pepeljare. Žene ipak više vole svež dah i bele zube.

8. Isprskana daska na wc šolji

Niko od njih ne traži da obave nuždu u flašu, wc šolja je zaista velika, ne bi trebalo da bude problem da se nacilja sredina. I bilo bi zgodno kad bi se setili i da na kraju spuste dasku.

9. Život u brlogu

Odrastao čovek koji živi u stanu koji miriše kao muška svlačionica teško da će moći da privuče bilo koju ženu. Operite sudove, bacite kutiju od pice od pre 5 dana i, u krajnjem slučaju, platite nekom da vam očisti stan.

10. Pričanje sa punim ustima

Dovoljno je da se prisete onoga što su naučili u vrtiću - žvaći, progutaj, pa onda pričaj.

Slobodno dodajte jos... :zper:

Odakle ti sve ovo, 'leba ti? E sad ću te razuverim.

Evo ti moj odgovor iz mog okruženja:

1.Imam muški u kući, lepo seču nokte na novine pa u kantu za đubre.
2. Ne češu tamo gde ne treba i baca tamo gde treba, kod mene i na poslu je sve uredno.
3.Oni i te kako vole da duže stoje ispred ogledala, da budu lepši od žena. :)
4.Kod kuće i na poslu, lavaboe uvek su čiste.
5.Retko ko smrdi, a vole staviti parfem ili samo od sapuna.
6.Volim gledati muške u javnosti i do sad nisam videla ko češe.
7.Malo ko puši, i ako ko puši, kulturni su.
8.Kod kuće i na poslu nikad nisam videla isprskane mokraće na daskama wc šolje.
9.Vole i te kako, komforno i čisto.
10.Svi mi, pa i žene pričamo sa punim ustima.

I ostalo...da ne nabrajam.
A ti spusti se malo na zemlju...i batali novine.

Poslednja izmena:
zestoko mi iritantno kada neko oce da isisa komadic hrane zaglavljenu medju/u zubu. pa krene ono srkanje cvikanje,sta li ja znam.i kada to potraje minut-dva :roll:

pa onaj deo kada "vuce" slajmaru iz nosa da bi ispljunuo.

pa gadna navika je drapanje.kada pocne da se drapa ko buvna kerusa.
ili kada neko sedi, prica i krene da trese nogu kao da ima lokalni epi napad
a ljudi sa tikovima me tek nerviraju (znam da je to tesko kontrolisati) ali me nervira do te mere da nemogu sedeti u prisustvu takvih ljudi..
seticu se jos cega

meni se hrana glavi medju zubima...i mnogo mi je neprijatno dok to ne izguram, kad nema cackalica...

i ovo pusenje, i ja pusim a zena sam! pusim i dok setam ulicom, to mi je omiljeno! uz put! :lol:

ja nisam imala posla sa takvim nekim prljavcima i ljigavcima..kakvih ovde ima opisa .:mrgreen:

a ove sitne stvari mi ne smetaju, da li je spustena daska ili ne, svejedno mi je apsolutno.ako je podignuta spustim je ne vidim da je to takav problem a to je izgleda najveca patnja zena
koju mogu da im prirede voljeni, sve, sve cu ti oprostiti, samo dizi i spustaj dasku od wc solje ...z:lol:

sad se setio onavko cirkan..
imao sam jednog iz vojske sto kad god je prdn'o pokrio se carsavom/cebetom pa je udisao.

oni koji su bili u armiji(dal titovoj,mikinovoj,ili tadijevoj, nebinto) znaju kako mrdi prdes vojnika na redovnom odsluzenju...
taj se pokrio preko glo00ove pa je udisao dok miris/smrad nije iscezao...ovako je on bio kul lik..ali posle ovoga, tesko je kulirati,ne ? :think:

Back