- Poruka
- 129.686
Kad bi imali to primanje.
Kako bi ziveli?
Kako bi ziveli?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih živeo, ali bih finansirao talibane.Kad bi imali to primanje.
Kako bi ziveli?
Odma rodim još "deset deca" i očas posla para nemaKad bi imali to primanje.
Kako bi ziveli?
Pio bih Lav premium svakakog danaKad bi imali to primanje.
Kako bi ziveli?
Kad bi imali to primanje.
Kako bi ziveli?
Ma to ti misliš. I kad bi imao taj kesh opet bi bilo "A što da im dam toliko kad mogu manje i da uštedim". Ljudi kao ti i ja i 99% nas koji smo odrasli u ovakvim okolnostima uvek ćemo gledati da ne platimo nepotrebno.ne bih pravio kombinacije nego bih issao gde mi trenutno odgovara i kad mi odgovara.
Pored toliko dobrih piva on bi lav premijum...Pio bih Lav premium svakakog dana
Zbog takvih umisljenih kao ti koji dele lekcije nepozvani forum i propada.Ma to ti misliš. I kad bi imao taj kesh opet bi bilo "A što da im dam toliko kad mogu manje i da uštedim". Ljudi kao ti i ja i 99% nas koji smo odrasli u ovakvim okolnostima uvek ćemo gledati da ne platimo nepotrebno.
Ti meni pričaš o pivu... Popio sam više nego što si ti preplivao.Pored toliko dobrih piva on bi lav premijum...
Koj si ti psihoZbog takvih umisljenih kao ti koji dele lekcije nepozvani forum i propada.
Niti me poznakes niti znas moj stil zivora.
Ne obracaj mi se visse
a i mozes ali odgovora nece biti
a sad idi i obucavaj regrute jer vidim da si kvalifikovan kako kazes
Zbogom.
Nisam mislio na srpska piva tupsoneTi meni pričaš o pivu... Popio sam više nego što si ti preplivao.
Srpska piva su splačine a od toga najbolji su Lav premium i Laško
Glupsone valjda si ukapirao da nisam mislio na sva piva svetaNisam mislio na srpska piva tupsone
Ne na sva piva sveta retarde, nego strana piva na srpskom tržištu, koje možeš kupiti u marketima i dragstorima.Glupsone valjda si ukapirao da nisam mislio na sva piva sveta![]()
Moronu, većina "stranih piva" koja se nalaze na srpskom tržištu se prave sa licencom kod nas i sadrže kukuruznu krupicu.Ne na sva piva sveta retarde, nego strana piva na srpskom tržištu, koje možeš kupiti u marketima i dragstorima.
Piše se "ne možeš". Ironično kad te prepotentni polupismeni imbecil proziva za nepismenost.Moronu, većina "stranih piva" koja se nalaze na srpskom tržištu se prave sa licencom kod nas i sadrže kukuruznu krupicu.
Kad si nepismen ne može ni da pročitaš na deklaraciji.
ziveo bi do jaja?Do jaja
Ne mislis da bi ti porasli apeiti?Mislim da se ne bi puno stvari menjalo u odnosu na sad... mozda bih probao da kupim Krstaricu da mogu da te banujem![]()