1 sunce u jednom solarnom sistemu ?!

Dremač

Ističe se
Banovan
Poruka
2.667
http://1.***************/_xdN0QQwsP1A/TJJIVwWJmsI/AAAAAAAAK18/NZ5Udqjam88/s1600/vlcsnap-628460.png

Uveliko se prica o skoroj pojavi jos jednog sunca na nebu iznad nas , kao sto je u na kraju filma Artur Klarkove Odiseje u Svemiru prognozirao,.. uglavnom poenta je u o vestacki izazvanoj pojavi, reakciji nastaloj od poslatih raketa sa eksplozivnim radioaktivnim plutonijumskim gorivom na Saturn ili Jupiter... Projekat Lucifer. Second Sun.

druga opcija da to novo sunce bude Betelgez zvezda koja samo sto nije postala supernova iako dosta udaljena od nas, njen sjaj ce dostici zemlju kao sunce,, i to negde oko 2012.
iIi ce se iz druge dimenzije kad se uzvismio svi kolektivno na visi nivo pojaviti neko drevno centralo sunce.

U svakom slucaju pripremite se za jos jedno svetlo na nebu :cmok: Da li ce ono biti taj lazni Hrist/Sin Sun.. Lucifer,Satana da li ga treba priznati, ili ne.. kako ce to uticati na klimu zemlje i sve ljude... ko ima vece sanse da inplodira Saturn ili Jupiter, to su pitanja... Jedino ce vampiri imati problema s ovim.

Severna koreja je jos pre godinu dana tvrdila da je da je pronasla nacin da napravi drugo sunce kao izvor energije.
http://www.newser.com/story/88468/north-korea-claims-to-have-created-artificial-sun.html

Na ovom forumu nasao sam jedan veoma zanimljiv i koristan tekst o svemu ovome..koji bi trebali procitati... da li je dobro imati jedno prirodno sunce... ili kopiju vestacko ljudski kreirano lazno sunce.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/430847-1-sunce-u-jednom-solarnom-sistemu-!

Mislim što mnogi i potvrđuju da tzv.efekat staklene bašte prozilazi iz nekih prirodnih tokova odnosno da se priroda ''sama brine za svoje''...Već sutra je moguće novo ledeno Doba...Ništa se sa sigurnošću ne može znati osim da božansku promisao ili ''prirodni'' put ljudi ne mogu shvatiti.

Mislim što mnogi i potvrđuju da tzv.efekat staklene bašte prozilazi iz nekih prirodnih tokova odnosno da se priroda ''sama brine za svoje''...Već sutra je moguće novo ledeno Doba...Ništa se sa sigurnošću ne može znati osim da božansku promisao ili ''prirodni'' put ljudi ne mogu shvatiti.

Ako ljudi nista ne preduzmu onda ce zemlja sama preuzeti, nastupice kao sto kazes novo ledeno doba dok se ne vrati sve u normalu. Ako se ovako nastavi, hm, brzo ce pokucati zima na vratima.

http://1.***************/_xdN0QQwsP1A/TJJIVwWJmsI/AAAAAAAAK18/NZ5Udqjam88/s1600/vlcsnap-628460.png

Uveliko se prica o skoroj pojavi jos jednog sunca na nebu iznad nas , kao sto je u na kraju filma Artur Klarkove Odiseje u Svemiru prognozirao,.. uglavnom poenta je u o vestacki izazvanoj pojavi, reakciji nastaloj od poslatih raketa sa eksplozivnim radioaktivnim plutonijumskim gorivom na Saturn ili Jupiter.
Кларкова прича је фикција, а Јупитеру недостаје око 70 пута већа маса од ове садашње да би у језгру развио ФУЗИЈУ водоника у хелијум, па и тада би био екстремно слаба звездица, патуљак много мањег сјаја од Сунца. Плутонијум, уранијум и остали тешки радиоактивни метали немају везе са фузијом већ са ФИСИЈОМ и неће ,,упалити" нити једну планету у Сунце.
.. Projekat Lucifer. Second Sun.

druga opcija da to novo sunce bude Betelgez zvezda koja samo sto nije postala supernova iako dosta udaljena od nas, njen sjaj ce dostici zemlju kao sunce,
,Бетелгез је око 400 светлосних година удаљен од нашег Сунчевог система и ако експлодира, чак и при врло јакој експлозији његов сјај ће бити јаснио мањи од сјаја пуног Месеца, тако да прича о два сунца на небо представља глопост 1. реда.
i to negde oko 2012.
Ако би данас експлодирао треба ти око 400 година да светлост стигне до нас, можда ће експлодирати за 10.000 година, можда је већ експлодирао пре 200, тако да не халуцинирај. Једноставно нико не зна када ће Бетелгез тачно детонирати, или је до тога већ дошло.
iIi ce se iz druge dimenzije kad se uzvismio svi kolektivno na visi nivo pojaviti neko drevno centralo sunce.
:rotf::zcepanje::hahaha:
U svakom slucaju pripremite se za jos jedno svetlo na nebu :cmok: Da li ce ono biti taj lazni Hrist/Sin Sun.. Lucifer,Satana da li ga treba priznati, ili ne.. kako ce to uticati na klimu zemlje i sve ljude... ko ima vece sanse da inplodira Saturn ili Jupiter
А зашто би Јупитер или сатурн имплодирали када већ и иначе нису, а и маса им је тако мала да не могу чак ни да развију фузију, а камоли да се стегну у црну рупу????,
to su pitanja... Jedino ce vampiri imati problema s ovim.

Severna koreja je jos pre godinu dana tvrdila da je da je pronasla nacin da napravi drugo sunce kao izvor energije.
http://www.newser.com/story/88468/north-korea-claims-to-have-created-artificial-sun.html
Северна Кореја није у стању да произведе довољно хране за себе, нуклеарна проба од пре 3 године није успела(бомба се ,,упувала"), лансирање ракете у орбиту није успело... и сад је развила фузију????:hahaha:
Na ovom forumu nasao sam jedan veoma zanimljiv i koristan tekst o svemu ovome..koji bi trebali procitati... da li je dobro imati jedno prirodno sunce... ili kopiju vestacko ljudski kreirano lazno sunce.
Од болдованог смо толико далеко да се то теби не може објаснити ни за милион година!

Mislim da ćemo se pre pržiti...''Zemaljsko'' vreme nema veze sa našim,ide svojim putem određenim ciklusima na koje mi ne možemo da utičemo.

Postoji neki ciklus, gledao sam valjda na discovery ili na nacionalnoj geografiji.
Sve pocinje od gasova koji stvaramo mi ljudi a najvise utice na klimu stetni gasovi iz parfema, zamrzivaca, lakova u spreju i tome slicno. Posto su svi oni laksi od vazduha lete ka omotacu i posto se malo ili uopste ne izbacuju van Zemlje onda se ti gasovi taloze. Pre, dok su jos bili normalni uslovi, kad Zemlja tj ljudi koji zive na njoj nisu proizvodili toliko stetnih gasova, zraci Sunca bi se odbijali od zemlje ili mora i vracali nazad u svemir. E sad, posto su gasovi nagomilani kod omotaca Zemlje onda zraci Sunca udaraju u zemlju ili moru pa se odbijaju ali zbog gustog sastava gasova velika kolicina tih zraka (toplota) ostane u orbiti Zemlje.
To se vec jednom desilo, ali zbog vulkanskih erupcija, kada su gusti dimovi prekrivali celo nebo i kad je temperatura isla visoko zbog zadrzavanja toplote, tad Zemlja ne moze da se izbori i onda krece nagli ciklus hladjenja odnosno LEDENO DOBA. Sve je to slozeni sistem.

Кларкова прича је фикција, а Јупитеру недостаје око 70 пута већа маса од ове садашње да би у језгру развио ФУЗИЈУ водоника у хелијум, па и тада би био екстремно слаба звездица, патуљак много мањег сјаја од Сунца. Плутонијум, уранијум и остали тешки радиоактивни метали немају везе са фузијом већ са ФИСИЈОМ и неће ,,упалити" нити једну планету у Сунце.,Бетелгез је око 400 светлосних година удаљен од нашег Сунчевог система и ако експлодира, чак и при врло јакој експлозији његов сјај ће бити јаснио мањи од сјаја пуног Месеца, тако да прича о два сунца на небо представља глопост 1. реда.Ако би данас експлодирао треба ти око 400 година да светлост стигне до нас, можда ће експлодирати за 10.000 година, можда је већ експлодирао пре 200, тако да не халуцинирај. Једноставно нико не зна када ће Бетелгез тачно детонирати, или је до тога већ дошло.:rotf::zcepanje::hahaha:А зашто би Јупитер или сатурн имплодирали када већ и иначе нису, а и маса им је тако мала да не могу чак ни да развију фузију, а камоли да се стегну у црну рупу????, Северна Кореја није у стању да произведе довољно хране за себе, нуклеарна проба од пре 3 године није успела(бомба се ,,упувала"), лансирање ракете у орбиту није успело... и сад је развила фузију????:hahaha:Од болдованог смо толико далеко да се то теби не може објаснити ни за милион година!

e svaka ti je ka u Njegoša! :lol:
:klap: :klap: :klap:

Iz uvodnog posta se uocava da ce biti drugog sunca samo se jos ne zna kog... :think: Po principu, sigurno ce nam doci gosti samo se ne zna ko i kada... Ali, sigurno ce biti, casna pionirska... Bilo u jednom filmu... :lol:

S druge strane, ako se moze izazvati vestacki efekat slican suncu, koji bi bio dodatni izvor energije, zasto se to odmah povezuje za Lucifera... Jel i u sijalici koju upalimo kad padne mrak lezi po jedan Lucifer... Da li su naucnici nuzno sledbenici Lucifera... Ja koliko znam, sve prednosti nauke koristi i crkva... Sve cesce se umesto sveca srecu sijalice, koriste klima uredjaje, kompjutere, voze besna kola... Da onda zakljucimo da i popovi, svi od reda zajedno sa narodom, sluze Luciferu... Ili je ponekad naucni efekat i van djavolje rabote, kada to nama ide u korist... :)

Cekaj jos jedno predvidanje "Smak Svijeta". Samo sam cekao na ovo. Moguce je da ima jos jedno Sunce ali tesko jer zvezdi treba mnogo vremena da ima svjetlost kao pravo sunce. Jedino da nije doslo u nas Solarni Sistem putem galaktickig prolaza. Znate sta mislim.

Jel ti Kojo imaš neki detektor apokaliptičnih teorija na NPiM pa se pojavljuješ i izvodiš akt ljudi u crnom, a? :lol:

Ovako,ja sam cuo za grupu naucnika koji su izracunali da ce svijetlost jedne supernove koja je mnogo davno eksplodirala doci do nas krajem ove ili pcetkom sledece godine,tako da ce 2-3 sedmice biti stalno dan.Dakle,to nece biti trajno...
E, ти онда седнеш и размислиш, отприлике овако, како је могуће да је ,,једна група научника израчунала да ће светлост супернове која је много давно експлодирала доћи до нас..." када је једини доказ да је супернова експлодирала управо та светлост!!!
Када су они то сазнали, за ту експлозију, ако светлост још није стигла до нас, леба ти????
Или, да ли је теби могуће продати сваку нелогичност увек, или само оним данима када вежбаш?
:think:

Samo niko ne reče da se pored supernove Betelguese očekuje i smrt η-Carinae koa je udaljena 7500 s.g. sa luminoznošću oko milion puta većom od Sunca i masom oko 100 puta većom od Sunca, a ko se imalo razume u astronomiju zna da što je zvzda veća živi kraće. Tako da se će smrt η-Carinae da možda bude pre Betelguese, naravno biće i daleko jača eksplozija s tim da postoji mogućnost da steriliše celu Zemlju

Postoji neki ciklus, gledao sam valjda na discovery ili na nacionalnoj geografiji.
Sve pocinje od gasova koji stvaramo mi ljudi a najvise utice na klimu stetni gasovi iz parfema, zamrzivaca, lakova u spreju i tome slicno. Posto su svi oni laksi od vazduha lete ka omotacu i posto se malo ili uopste ne izbacuju van Zemlje onda se ti gasovi taloze. Pre, dok su jos bili normalni uslovi, kad Zemlja tj ljudi koji zive na njoj nisu proizvodili toliko stetnih gasova, zraci Sunca bi se odbijali od zemlje ili mora i vracali nazad u svemir. E sad, posto su gasovi nagomilani kod omotaca Zemlje onda zraci Sunca udaraju u zemlju ili moru pa se odbijaju ali zbog gustog sastava gasova velika kolicina tih zraka (toplota) ostane u orbiti Zemlje.
To se vec jednom desilo, ali zbog vulkanskih erupcija, kada su gusti dimovi prekrivali celo nebo i kad je temperatura isla visoko zbog zadrzavanja toplote, tad Zemlja ne moze da se izbori i onda krece nagli ciklus hladjenja odnosno LEDENO DOBA. Sve je to slozeni sistem.
Ozonski omotač je uništen pre svega vulkanskim erupcijama,naravno na drugom mestu ljudsko zagađivanje,sečenje šuma.

Ozonski omotač je uništen pre svega vulkanskim erupcijama,naravno na drugom mestu ljudsko zagađivanje,sečenje šuma.
Ozonski omotac nije skroz unisten, da jeste onda bi svi mi bolovali od nekih malignih bolesti ili ostecenja koze. Ozoncki omotac znaci postoji ali postoje i velike rupe koje se moraju zakrpiti.
Napravili kao plan da do 2020 ta rupa sto je sad popularna bude smanjena za 70 procenata, e sad ne znam kako ce to uspeti ali imaju moju podrsku.

Back