Dalmatinkaa
Elita
- Poruka
- 17.359
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I što bi sa njim,znači cili sat bi točiotočio bih benzin
Aj dobro neka ti bude,jedan sat ti bi točio ok.Tvoja želja,tvoje pravo....znaš li ti bliki koliko bi taj benzin meni trajao
A uuuuuu,zi nikad više ne bi bio pokraj ni jedne žene koliko ja mogu da pričam,,,,udavila bi te sa pričom cili sat....
Udavi me slobodno. Ne smeta mi. ?A uuuuuu,zi nikad više ne bi bio pokraj ni jedne žene koliko ja mogu da pričam,,,,udavila bi te sa pričom cili sat....
Kakav selojtep, nisam manijak.Nije zavrsio zelju , tebe i selotejp...
koi si razred ?A dobro,,,zanamljivi ste mi skroz na skroz..
Ja bi ovako,pošto mogu uzeti što god mi srce poželi za za taj jedan sat ja bi uzela što više zlatnih poluga cili taj sat bi ih slagala na jednu veliku paletu. Pošto sam ih uzela drugi bi dan lipo uz kavu razmišljala gdje to dobro uložiti tako da mi se novac uvijek vrti,da ostatak života raspolažem sa novcima gdje ja hoću....
Mudro.A dobro,,,zanamljivi ste mi skroz na skroz..
Ja bi ovako,pošto mogu uzeti što god mi srce poželi za za taj jedan sat ja bi uzela što više zlatnih poluga cili taj sat bi ih slagala na jednu veliku paletu. Pošto sam ih uzela drugi bi dan lipo uz kavu razmišljala gdje to dobro uložiti tako da mi se novac uvijek vrti,da ostatak života raspolažem sa novcima gdje ja hoću....
Jos malo,malooo,,,, pa budem plvi lazled...koi si razred ?
Eeee,ajde pokušaj živjeti bez njega......Sta ce ljudi nego o novcu...
Opjosti,,,ali to stvalno nije temaodakle si ?
jel si dobra ?
Ajmo da vas vidimo.
Tema je bila na Radiju prije par dana.
Ovako u jednom danu imate 1 sat ali
samo 1 sat sve besplatno,ništa nije ograničeno,znači samo je na vama što će te poželjeti može to biti jedna želja ili cijeli sat da idete sa željama.
Što bi vi poželjeli????
Ovo je stvarno lipoVratila se u proslost da zagrlim nekog ko danas nije sa nama / vratila se u proslost da se fotografisem sa jos jednom osobom koja od prosle godine nije sa nama.
Vratila se jos u proslost da procitam necije pismo verovatno se cim mogu udam za njega ?.
Pozelela bih dva stana / jedan u Zemunu za moje drugi u Beogradu za nekog mog plus mene / dovoljno para da dok su svi zivi moze da ima za sve potrebno.
To možeš i bez toga sata....da zasmejavam decu